RCS & RDS. Mesajul URIAS pentru TOTI Romanii

RCS & RDS. Compania romaneasca are un mesaj extrem de important pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stie fiecare dintre ei, dar si cei viitori.

RCS & RDS cadou

RCS & RDS. Grupul de telecomunicatii cu milioane de clienti in Romania a lansat un mesaj foarte important care ii vizeaza pe toti dintre acestia, dar si pe cei care sunt interesati sa-ti devina clienti in viitorul apropiat. Mai exact, v-am spus acum cateva saptamani ca RCS & RDS promoveaza activarea facturilor electronice in randul clientilor din Romania, oferind si o serie de cadouri pentru cei care decid sa faca acest pas in perioada imediat urmatoare.

RCS & RDS. Compania a pornit o campanie de recomandare a activarii facturii electronice pentru serviciile de care beneficiaza clientii din Romania, iar ea se va termina foarte curand, si trebuie sa profitati chiar acum. Cei de la RCS & RDS au pornit campania in aprilie, insa ea se termina la data de 31 mai, deci toti cei care nu profita de oferta actuala ar putea pierde sansa de a castiga o serie de premii foarte interesante.

RCS & RDS. Mesajul URIAS pentru TOTI Romanii

RCS & RDS. Toti cei care decid sa-si activeze facturile electronice pentru serviciile oferite de catre operatorul de telecomunicatii vor avea sansa de a castiga telefoane mobile, smartwatch-uri, sau chair un telefon. 10 telefoane Samsung GALAXY S10, 5 telefoane Samsung GALAXY A50, 5 smartwatch-uri Samsung GALAXY, 10 casti Samsung GALAXY Buds, si un televizor QLED 4K cu diagonala de 163 cm sunt oferite cadou de catre RCS & RDS pentru cei care-si activeaza facturile electronice acum.

Digi | RCS&RDS a lansat luni, 15 aprilie, o campanie de activare a facturii electronice adresată abonaților persoane fizice. Campania “Activează factura electronică și noi te activăm cu premii SMART!” se va derula până la data de 31 mai 2019 și se va finaliza cu o tombolă cu premii constând în smartphone-uri, smartwatch-uri și căști cu bluetooth. În plus, marele premiu este format dintr-un smart TV QLED Samsung și un sistem home cinema.

RCS & RDS. Ideea de a activa facturile electronice ar trebui promovata chiar si fara ca oamenii sa fie premiati pentru acest pas, iar asta pentru ca toata lumea ar trebui sa o faca pentru orice fel de companie. Va recomand sa va activati facturile electronice nu doar pentru RCS & RDS, ci si pentru celelalte companii din Romania de la care aveti servicii, si n-ar trebui sa asteptati sa primiti vreun cadou pentru ca faceti acesti pas.

RCS & RDS. Revenind la campania celor de la Digi, profitati pana pe data de 31 mai de faptul ca puteti primi cadouri din partea grupului pentru activarea facturii telefonice pentru ca alta campanie similara nu va mai fi derulata.