Google Continua ATACUL iPhone X in NOI Reclame

iphone x atacat google pixel 3a

iPhone X este atacat in noi reclame de catre compania Google, care incearca sa promoveze intens Google Pixel 3a, telefonul recent lansat pe pietele din intreaga lume. Cei de la Google incearca sa convinga lumea ca Pixel 3a este la fel de bun precum un iPhone X, desi este cu 600 de dolari mai ieftin, si are cateva idei interesante pentru asta.

Reclama de mai jos are menirea de a arata lumii intregi ca telefoanele iPhone X pot rula aplicatiile celor de la Google, cu serviciile adiacente. In schimb Google Pixel 3a este prezentat ca telefonul facut de catre Google, in care sunt integrate in mod nativ serviciile companiei americane, deci in mod teoretic ar fi mai bun.

iphone x atacat google pixel 3a reclama

Nici can vine vorba despre navigarea ghidata iPhone X nu scapa de ironii, Google Pixel 3a avand promovat sistemul de realitate augmentata din Google Maps. Desigur ca iPhone X nu are ceva similar, dar nici nu prea are nevoie din moment ce sistemele de acest gen sunt departe de a fi utile deocamdata, dar ideea in sine este interesanta.