Apple. ANUNT foarte IMPORTANT pentru Telefoanele iPhone

apple performante iphone

Apple a facut in cursul zilei de ieri un anunt foarte important cu privire la telefoanele iPhone pe care le vinde in Europa, iar asta trebuia sa se intample de mult timp. Mai exact, compania Apple a fost de acord ca in Marea Britanie sa-si anunte clientii in cazul in care actualizarile lansate pentru iOS pot afecta performantele telefoanelor iPhone.

Decizia celor de la Apple a fost luata dupa ce acum un an de zile s-a descoperit ca a redus pe ascuns performantele telefoanelor iPhone din cauza bateriilor uzate. Anchetata inca de la inceputul anului 2018, compania Apple a ajuns intr-un final la o intelegere pentru a incheia acea ancheta, iar aceasta decizie pare sa faca parte din intelegere.

Apple nu ar fi respectat legislatia din Marea Britanie in momentul in care a modificat pe ascuns performantele telefoanelor iPhone, iar acum va fi mult mai transparenta in legatura cu asta. Schimbarea din Marea britanie va avea efect la nivel global, iar asta pentru ca Apple listeaza aceleasi schimbari pentru toti clientii iPhone cand actualizeaza iOS, deci toti ar trebui sa stim cand se modifica performantele telefoanelor.

To ensure compliance with consumer law Apple has formally agreed to improve the information it provides to people about the battery health of their phones and the impact performance management software may have on their phones.

Desigur ca nu se stie de cand va incepe Apple sa specifice in actualizarile pentru iOS daca sunt modificate, sau nu, performantele telefoanelor iPhone. E foarte posibil ca totul sa fie implementat ca parte a noutatilor oferite pentru actualizarea din iOS 13, dar ramane de vazut cum au gandit americanii totul pentru clientii lor.