Prima Pagina iOS 12 iOS 12.3.1 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad

iOS 12.3.1 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad

iOS 12.3.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in aceasta seara de catre compania Apple, iata care sunt noutatile pe care le aduce pentru utilizatori.

19

iOS 12.3.1

iOS 12.3.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad, si iPod Touch de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind la doar cateva zile distanta dupa ce iOS 12.3 a fost pus in distributie publica. Desi cei de la Apple au rezolvat o gama variata de probleme cu lansarea iOS 12.3, iata ca inca au mai ramas cateva care inca le dadeau batai de cap utilizatorilor, dar lucrurile ar trebui sa revina la normal dupa instalarea acestei actualizari in terminale.

iOS 12.3.1 rezolva in primul rand o problema din cauza careia nu puteau fi initiate, sau primite apeluri vote 4G, si trebuie sa recunosc faptul ca am vazut de cateva ori trecerea de la 4G la 3G pe telefon, desi n-ar fi trebuit sa se intample asta. Mai mult decat atat, iOS 12.3.1 rezolva o problema din cauza careia mesaje de la persoane necunoscute apareau in conversatiile noastre, chiar si cand era activata optiunea de a ascunde mesajele de la aceste tipuri de expeditori.

iOS 12.3.1 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad

iOS 12.3.1 rezolva in final si o problema care impiedica raportarea anumitor tipuri de mesaje ca fiind primite fara a le cere, optiunea fiind disponibila direct in aplicatia Mesaje a sistemului de operare. Mai jos aveti lista completa de schimbari pentru iOS 12.3.1, asa cum a fost ea scrisa de catre inginerii celor de la Apple :

  • Fixes an issue that could prevent making or receiving VoLTE calls
  • Fixes issues in Messages that could cause messages from unknown senders to appear in your conversation list even though Filter Unknown Senders is enabled
  • Fixes an issue that could prevent the Report Junk link from appearing in Messages threads from unknown senders

iOS 12.3.1 poate fi instalat in momentul de fata pe iPhone, iPad, si iPod Touch fie prin sistemul Actualizare Software, Software Update, si este distribuit in intreaga lume de catre compania Apple.

Articolul anterioreMAG. Telefoanele cu 4699 LEI Pret REDUS in Romania
Urmatorul articolWhatsApp. Functia NOUA pentru Telefoane iOS, Android
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.