iOS 12.3.1 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad

iOS 12.3.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in aceasta seara de catre compania Apple, iata care sunt noutatile pe care le aduce pentru utilizatori.

iOS 12.3.1

iOS 12.3.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad, si iPod Touch de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind la doar cateva zile distanta dupa ce iOS 12.3 a fost pus in distributie publica. Desi cei de la Apple au rezolvat o gama variata de probleme cu lansarea iOS 12.3, iata ca inca au mai ramas cateva care inca le dadeau batai de cap utilizatorilor, dar lucrurile ar trebui sa revina la normal dupa instalarea acestei actualizari in terminale.

iOS 12.3.1 rezolva in primul rand o problema din cauza careia nu puteau fi initiate, sau primite apeluri vote 4G, si trebuie sa recunosc faptul ca am vazut de cateva ori trecerea de la 4G la 3G pe telefon, desi n-ar fi trebuit sa se intample asta. Mai mult decat atat, iOS 12.3.1 rezolva o problema din cauza careia mesaje de la persoane necunoscute apareau in conversatiile noastre, chiar si cand era activata optiunea de a ascunde mesajele de la aceste tipuri de expeditori.

iOS 12.3.1 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad

iOS 12.3.1 rezolva in final si o problema care impiedica raportarea anumitor tipuri de mesaje ca fiind primite fara a le cere, optiunea fiind disponibila direct in aplicatia Mesaje a sistemului de operare. Mai jos aveti lista completa de schimbari pentru iOS 12.3.1, asa cum a fost ea scrisa de catre inginerii celor de la Apple :

  • Fixes an issue that could prevent making or receiving VoLTE calls
  • Fixes issues in Messages that could cause messages from unknown senders to appear in your conversation list even though Filter Unknown Senders is enabled
  • Fixes an issue that could prevent the Report Junk link from appearing in Messages threads from unknown senders

iOS 12.3.1 poate fi instalat in momentul de fata pe iPhone, iPad, si iPod Touch fie prin sistemul Actualizare Software, Software Update, si este distribuit in intreaga lume de catre compania Apple.

19 COMENTARII

  1. După nici măcar 3 săptămâni de când l-am cumpărat (iPhone xs) acest update mi-a scăzut 1% din capacitatea bateriei. Gj Apple

  2. E beta !! poate sa nu fie adevarat ce zice !! sau poate o distrugi tu prea repede !! oricum cei de la apple nu au chear o baterie excelenta plus mi se pare ca se distruge prea repede !!

  3. Ce spui tu ca ar fi beta nu știu dar ce sunt sigur este ca nu îl las niciodată sub 35%, aplicații am doar câteva, nu știu dacă ar fi normal ca sa lanseze o actualizare și sa îți scadă bateria de la 100% la 99% într-un timp atât de scurt.

  4. Eu nu am nici o problema cu bateria sa îmi fi scăzut procentajul dar cum a zis cineva de aici…nu lasă bateria sa îți scadă sub 30-35% și nu îl încarcă full pana la 90-95 maxim și procentajul bateriei nu va mai scădea asa repede. Este un truc care îl știu de ceva timp și va tine bateria mai mult 🙂