iOS 12.3 DOWNLOAD pentru iPhone, iPad, iPod Touch

iOS 12.3 download pentru iPhone, iPad, iPod Touch este acum disponibil pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata cum descarci pachetul de instalare chiar acum.

iOS 12.3 DOWNLOAD

iOS 12.3 este disponibil pentru download pe iPhone, iPad, si iPod Touch in momentul de fata, toti cei interesati sa profite de noutatile care sunt disponibile, avand la dispozitie build-urile in format ipsw chiar acum. iOS 12.3 este oferit de catre compania Apple pentru utilizatorii iPhone, iPad, si iPod Touch din lumea intreaga, atat in format ipsw pentru instalare prin iTunes, cat si prin instalare prin sistemul Software Update, Actualizare Software.

iOS 12.3 poate fi instalat folosind un ipsw in situatia in care doriti sa faceti acesti lucru prin intermediul iTunes, sau in cazul in care doriti sa faceti un restore pentru iDevice-urile voastre. Indiferent de situatie, trebuie sa descarcati acel ipsw in iDevice-urile voastre, iar apoi sa faceti instalarea pentru iOS 12.3 pe iPhone, iPad, si iPod Touch, insa desigur ca daca nu ati mai facut asta pana acum, e recomandabil sa nu va aventurati si sa faceti ceva ce nu stiti.

iOS 12.3 DOWNLOAD pentru iPhone, iPad, iPod Touch

Puteti face download pentru iOS 12.3 folosind link-urile disponibile mai jos :

7 COMENTARII

  1. Zaone lasa frate cenzura! Am pus ios 12.3 si de la 100% baterie mi-a scazut la 98% asta fiind incarcat de la 2-3% la 100%. apple mizerie!

  2. Micu: nu prea le ai cu iosul … scrie clar la fie care update ce aduce nou ! intrebarea e daca face ceva bun la baterie si la device in legatura cu viteza lor .. ca mie ios 12.2 mio scazut din toate !!