RCS & RDS. ATENTIE! Anunt IMPORTANT pentru Romani

RCS & RDS. Un anunt foarte important a fost facut pentru toti romanii de catre grupul de telecomunicatii, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

RCS & RDS concurs 4k

RCS & RDS. Un anunt foarte important pentru romani a fost facut de catre grupul de telecomunicatii, si vorbim despre o veste cu impact major asupra celor care folosesc, sau decid sa foloseasca serviciile companiei din Romania. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat ca incep sa le ofere premii clientilor din Romania care decid sa activeze extraoptiunea pentru Digi 4K, primul post de televiziune 4K din Romania, si ar fi bine sa profitati de ocazie, daca aveti televizoare compatibile.

RCS & RDS. Digi 4K este oferit de catre operator ca o extraoptiune in valoare de 5 LEI pe luna, si ofera posibilitatea de a urmari filme, documentare, videoclipuri muzicale, sau evenimente sportive transmise in format 4K. Foarte multe transmisiuni 4K sunt disponibile prin intermediul Digi 4K pentru clientii RCS & RDS din Romania, si daca decideti sa activati extraoptiunea pentru abonamentele voastre, beneficiati inclusiv de posibilitatea de a castiga un premiu pe masura.

RCS & RDS. ATENTIE! Anunt IMPORTANT pentru Romani

RCS & RDS concurs digi 4k

RCS & RDS. Daca activati extraoptiunea Digi 4K pentru abonamentul vostru pana la data de 31 mai, aveti posibilitatea de a castiga una dintre cele doua console Playstation PS4 Pro, XBOX One, sau 2 jocuri Fifa 19. Atat consolele, cat si jocul, sunt compatibile cu televizoarele 4K, astfel ca separat de experienta de a vedea continutul 4K de la RCS & RDS, veti avea si posibilitatea de a va juca folosind console care sunt special gandite pentru aceste tipuri de televizoare.

RCS & RDS. Activarea extraoptiunii Digi 4K se poate face fie din contul vostru de client, prin website-ul companiei, fie telefonic, fie intr-una dintre agentiile care exista in cam toate orasele din Romania. Veti plati 5 LEI pe luna, dar veti avea acces prin RCS & RDS la continut 4K indisponibil pentru alte televiziuni din Romania, asa ca va veti putea bucura de ceva ce putina lume are, insa cu o singura conditie.

RCS & RDS. Este obligatoriu necesar sa aveti un televizor 4K pentr a putea viziona continutul, iar asta deoarece televizoarele normale nu pot reda continutul la rezolutie atat de mare, si activati degeaba extraoptiunea pentru ca nu va puteti bucura de ea.