Huawei MATE 30 PRO. Vestea GROZAVA despre LANSARE

Huawei MATE 30 PRO. O veste grozava despre lansare a venit pentru telefonul pe care il asteapta foarte multi fani ai companiei chinezesti in momentul de fata.

Huawei MATE 30 PRO hongmeng

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea acestui nou model de smartphone a fost pusa serios in discutie dupa ce Google a anulat licenta Android a companiei Huawei, fortata fiind de catre sanctiunile impuse de catre SUA impotriva chinezilor. Ei bine, in ciuda faptului ca Huawei nu poate lansa inca telefoane cu sistem de operare Android, Huawei MATE 30 PRO va fi totusi lansat de catre chinezi, insa cel putin in China va avea un sistem de operare special.

Huawei MATE 30 PRO. Compania chinezeasca a reiterat ieri faptul ca spre sfarsitul acestui an va fi pregatit sistemul sau de operare special care va inlocui Android, si sigur va fi implementat in acest model de telefon. Huawei OS, Ark OS, sau Hongmeng sunt denumirile pe care acest sistem de operare le va avea, iar cel putin in China este de asteptat ca Huawei MATE 30 PRO sa ruleze acest software special, in locul Android.

Huawei MATE 30 PRO. Vestea GROZAVA despre LANSARE

Huawei MATE 30 PRO. Chinezii au spus ca spre finalul anului 2019 sistemul de operare va fi pregatit pentru lansare in China, iar daca licenta Android va ramane anulata si atunci, alta alternativa pentru lansarea acestui telefon nu exista. Din moment ce Huawei MATE 30 PRO nu poate fi lansat cu Android, va fi lansat cu orice sistem de operare va avea pregatit compania Huawei in momentul respectiv, dar asta nu va genera foarte mult interes pentru telefon.

Huawei MATE 30 PRO. Chiar daca Huawei a lucrat cativa ani la pregatirea acestui sistem de operare pentru lansare pe piata, el nu are toate functiile Android, si nici acces la Google Play Store, sau serviciile Google. Huawei MATE 30 PRO va fi, cu acest sistem de operare, potrivit doar pentru piata din China, si nimic mai mult, ceea ce nu e tocmai bun pentru chinezii care vor sa-si creasca in mod constant vanzarile pe piata smartphone.

Huawei MATE 30 PRO. Partea buna ar putea fi ca telefonul ar putea fi vandut mai ieftin din moment ce nu are sistemul de operare dorit de catre toata lumea, dar asta ramane de vazut.

1 COMENTARIU