Huawei MATE 30 PRO. Vestea URIASA pentru Fani

Huawei MATE 30 PRO. O veste foarte buna vine pentru fanii companiei Huawei, iata ce se va intampla cu telefonul pe care extrem de multa lume il asteapta.

Huawei MATE 30 PRO componente

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea viitorului model de telefon este un eveniment care genereaza interes pentru extrem de multi fani ai companiei chinezesti, iar in contextul recentelor sanctiuni americane, vine si o veste buna. Mai exact, se pare ca Huawei s-ar fi gandit cu mult in avansa inclusiv pentru lansarea Huawei MATE 30 PRO, si ar fi reusit sa faca “provizii” de componente care sa-i ajunga pentru lansari ce acopera aproximativ un an de zile din acest moment.

Huawei MATE 30 PRO. Vorbim aici despre componente pe care compania chinezeasca le implementeaza in produsele sale, stocurile ei fiind atat de mari incat ar trebui sa poata face lansarile programate fara probleme. Totusi, chiar daca Huawei are componentele pregtite pentru lansarea Huawei MATE 30 PRO, sau a altor modele, ramane de vazut in ce masura ar putea folosi si software-ul pentru ele, interdictie de utilizare fiind impusa si pentru acesta.

Huawei MATE 30 PRO. Vestea URIASA pentru Fani

Huawei MATE 30 PRO. Partenerii chinezilor care produc diverse chip-uri pentru dispozitive electronice au inregistrat o crestere de 8% a incasarilor in ultimele luni multumita achizitiilor masive facute de catre compania chinezeasca. Chiar daca stocurile Huawei sunt mari, analistii estimeaza ca pana la finalul anului compania va epuiza toata rezerva de componente esentiale pentru produsele sale, dar pentru lansarea Huawei MATE 30 PRO ar trebui sa aiba componente suficiente in anul 2019.

In the months leading up to Washington’s decision to ban Huawei from doing business with US suppliers, the Chinese company stockpiled nearly a years worth of components in anticipation of coming headwinds. Huawei accounts for 8 to 9% of global semiconductor demand, without the inventory buildup. Half of that is gone for this quarter, so at a minimum it’s a 4% impact to the overall semiconductor sector in the second quarter.

Huawei MATE 30 PRO. Acest telefon este extrem de important pentru companie, iar fara el nu va putea atinge nici cele 150 de milioane de smartphone-uri pe care analistii estimeaza ca le vor vinde chinezii incursul acestui an la nivel global. Honor ar mai putea salva oarecum situatia, insa chiar si cu telefoanele lor, Huawei MATE 30 PRO este necesar pentru ca Huawei sa ramana in atentia fanilor din lumea intreaga, deci punerea sa in vanzare este esentiala pentru a avea incasari mari.

Huawei MATE 30 PRO. Conform declaratiilor reprezentantilor companiei, lansarea ar fi pregatita pentru septembrie – octombrie 2019, dar e posibil sa fie amanata din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA.

2 COMENTARII

  1. Înainte m-ar fi interesat mult acest telefon, acum am dubii, dacă interdicția rămâne și vor rămâne la un SO al lor chiar nu mă va mai interesa, ma voi orienta spre android, un sistem de operare nou și diferit înseamnă probleme, eventualele incompatibilități, refacerea adreselor mele de mail, refacerea Facebook sau pierderea lui fără YouTube, oricât ar fi de bune alternativele nu se compara. Huawei are o mare problema și avem toți, presiunea va fi mai mică, la vârf, un SO poate va accelera schimbări la android însă este un câștig mic. Dacă interdicția rămâne, pierdem toți nu numai cei de la HUAWEI..