iPhone Fold. Planul UIMITOR pentru Telefonul Pliabil

iPhone Fold. Un plan uimitor este pregatit pentru telefonul pliabil al companiei Apple, iata ce au dezvaluit americanii pentru presa din intreaga lume.

iPhone Fold design

iPhone Fold. Aceasta ar putea fi denumirea sub care compania Apple ar putea lansa primul sau telefon pliabil pentru clientii din lumea intreaga, iar astazi aflam si cateva detalii cu privire la ceea ce-ar putea oferi el. Conform unui brevet de inventie inregistrat companiei Apple astazi, iPhone Fold ar urma sa fie un telefon pliabil facut in totalitate din sticla, sau cel putin asta pare sa sugereze inginerii celor din Cupertino in acest brevet de inventie.

iPhone Fold. Acest nou brevet de inventie a fost trimis spre inregistrare pe data de 12 ianuarie de catre compania Apple, deci vorbim despre ceva foarte recent, care arata cam la ce se gandesc cei din Cupertino acum. Spre deosebire de alti producatori, cei de la Apple descriu cum ar putea crea un iPhone Fold care nu ar avea carcasa din vreun metal, ci doar din sticla, o idee care nu sunt chiar atat de rau.

iPhone Fold. Planul UIMITOR pentru Telefonul Pliabil

iPhone Fold design arata

iPhone Fold. Cei de la Apple descriu in brevet cum ar putea folosi sticla special intarita pentru a rezista la impact, safir, sau chiar zirconiu, deci vorbim despre planuri destul de avansate ale americanilor. iPhone Fold ar urma sa fie pliat in forma literei S, sau chiar G, intregul design gandit de catre cei din Cupertino fiind destul de inedit, dar extrem de greu de pus in practic, asa cum se intampla in general cu tehnologiile inovatoare.

Traditionally, electronic devices have a single form factor that may be driven by the size and shape of the display. Because many traditional displays are rigid or at least not flexible, a traditional device that is adaptable to accommodate multiple form factors includes the use of a mechanical hinge or pivot joint. However, these traditional configurations used for traditional notebook and tablet devices are inherently limited by the integration and size required by a separate mechanical hinge. Embodiments described herein are directed to devices and techniques for forming portable electronic devices having a flexible cover coupled to a flexible display that do not have the limitations or drawbacks associated with some traditional solutions.

iPhone Fold. Procesul de fabricatie al sticlei care ar proteja ecranul si componentele internet este extrem de dificil, deci productia acestor telefoane ar fi extrem de scumpa, asa cum e de asteptat. Apple lucreaza la un iPhone Fold de cativa ani buni de zile, iar asta in conditiile in care cei de la Huawei si Samsung si-au prezentat deja telefoanele, insa ambele sunt deocamdata destul de departe de a fi lansate pe piata.