Windows 10. NOI Functii SPECIALE Lansate pe PC

Windows 10. Iata ce noi functii speciale au fost lansate de catre compania Microsoft pentru utilizatorii de calculatoare din lumea intreaga chiar astazi.

Windows 10 your phone

Windows 10. Noi functii speciale au fost lansate de catre compania Microsoft pentru utilizatorii care au instalat sistemul de operare pe calculatoare, si vorbim despre cateva noutati foarte interesante. Mai exact, cei de la Microsoft au lansat pentru utilizatorii Windows 10 aplicatia Your Phone, aceasta oferind posibilitatea de a interactiona mai rapid si mai usor cu un telefon mobil direct dintr-un calculator, ceva promis inca de acum cateva luni.

Windows 10. O versiune actualizata a aplicatiei Your Phone a fost lansata in build-ul 18908 a versiunii 20h1 a sistemului de operare, iar ea aduce o serie de functii noi pentru cei care au folosit si versiunile anterioare. Mai exact, acum aplicatia este capabila sa trimita si sa primeasca mesaje MMS din calculatoare prin telefoane si viceversa, inclusiv optiunea de a trimite si primi mesaje de tip GIF, foarte multa lume trimitand asemenea tipuri de mesaje.

Windows 10. NOI Functii SPECIALE Lansate pe PC

Windows 10 your phone imagine

Windows 10. Mai departe, acum aplicatia va afisa in calculatoare si numarul de mesaje necitite pe care le avem in telefon, o iconita speciala fiind implementata inclusiv in taskbar-ul calculatoarelor cu aceleasi informatii. In agenda de contacte, aplicatia Your Phone pentru Windows 10 va afisa deasemenea si imaginile de profil ale contactelor, astfel incat ne vom putea da seama mult mai usor pe ce persoane dorim sa sunam, sau am sunat deja.

Today’s Your Phone updates for Android include the ability to send and receive MMS messages; the ability to send and receive images and GIFs from the Your Phone app; an unread message indicator/badge; a new visual indicator on the Messages node showing that a user has unread messages and/or a visual indicator on the PC taskbar on the Your Phone icon indicating unread messages; syncing of contact humbnails for contacts who have profile images; in-line reply to text messages from toast notifications without having to open the Your Phone app; and more.

Windows 10. Aplicatia permite raspunderea la mesaje direct din notificarile sistemului de operare, iar sincronizarea datelor se poate face si printr-o conexiune de internet mobil, nu doar prin WiFi. Telefoanele Samsung GALAXY S8/A8 Plus au deasemenea parte de suport pentru aplicatia Your Phone incepand de astazi, iar Windows 10 le permite cam oricaror telefoane cu minim Android 7 sa sincronizeze date cu calculataorele in care e instalata.

Windows 10. Aplicatia Your Phone a fost gandita pentru a le permite utilizatorilor sa acceseze in calculatoare informatiile pe care le au deja in telefoane, astfel incat oamenii sa nu mai fie nevoiti sa-si atinga telefoanele mobile.