Digi Mobil. Telekom, Vodafone, Orange, MARI SCHIMBARI pentru Romania

Digi Mobil. Telekom, Vodafone, Orange, vor avea parte de foarte mari schimbari in Romania in urmatoarele luni, iata ce pregatesc Guvernul si Parlamentul Romaniei.

Digi Mobil romani

Digi Mobil. Telekom, Vodafone, Orange, se pregatesc de noi schimbari importante in Romania in urmatoarele luni, iar ele vor afecta, desigur, si toti clientii care le folosesc serviciile de telefonie mobila in momentul de fata. Mai exact, stim deja ca Guvernul Romaniei vrea sa modifice OUG 114/2018, care nu a fost avizata pozitiv de catre comisia IT din Camera Deputatilor, iar Digi Mobil, si restul operatorilor telecom, ar urma sa beneficieze din plin de asta.

Digi Mobil. Taxa pe cifra de afaceri ar putea fi eliminata de catre Guvernul si Parlamentul Romaniei, dupa ce Darius Valcov, cel care a impus-o, urmeaza sa fie inlaturat din functia de consilier al prim-ministrului Romaniei. Mai mult decat atat, e foarte posibil sa dispara si obligatia ca licitatia pentru licentele 5G sa aduca minim 1 miliard de euro de la Digi Mobil, si restul operatorilor telecom, iar vestea aceasta e una dintre cele mai bune dintre toate.

Digi Mobil. Telekom, Vodafone, Orange, MARI SCHIMBARI pentru Romania

Digi Mobil. Toti operatorii de telecomunicatii au crescut preturile serviciilor pentru ca noua taxa pe cifra de afaceri urma sa le afecteze profitul, dar asta nu se va mai intampla, acelasi lucru fiind valabil si pentru 5G. Preturile nu vor mai scadea, insa eliminarea obligatiei de a aduna 1 miliard de euro pentru serviciile 5G ne-ar putea aduce de la Digi Mobil, si restul companiilor telecom, preturi mult mai omenesti pentru viitoarele retele de acest gen din tara.

Digi Mobil. Viitoarele luni se anunta a fi foarte bune pentru romanii clienti ai serviciilor de telefonie mobila, deoarece problemele par sa fie in curs de rezolvare, sau cel putin aceasta este impresia in momentul de fata. Desigur ca presiunea pe care au tot pus-o Digi Mobil, si restul operatorilor telecom, pe guvernanti si parlamentari nu trebuie sa se opreasca, deoarece altfel modificarile de care este nevoie nu vor mai fi facute de catre acestia.

Digi Mobil. Acestea fiind spuse, asteptam cu foarte mare interes modificarile pregatite de catre cei care ne conduc tara, si ar fi bine ca ele sa schimbe in bine tot ceea ce a fost modificat in rau pana in prezent.