Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, Veste PROASTA pentru Clienti

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, sunt vizate de o veste foarte proasta care ii afecteaza pe toti clientii din Romania in momentul de fata, iata ce se intampla.

Digi Mobil experienta

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, sunt, din pacate, in centrul unei vesti foarte proaste pentru clientii din Romanie, iar asta arata cat de prost au mers lucrurile in cursul ultimului an de zile. Vorbim despre un studiu opensignal care masoara vitezele de internet mobil la nivel global, iar din pacate Digi Mobil, si restul operatorilor telecom, ofera viteze mult mai proaste decat ceea cele de care beneficiam cu doar cateva luni in urma.

Digi Mobil. Cei de la OpenSignal au publicat in februarie un studiu care ne arata performantele internetului mobil din Romania la finalul anului 2018, iar atunci tara noastra avea in medie viteze de pana la 26 Mbps. Acum lucrurile s-au schimbat in rau, iar clientii de la Digi Mobil, sau alti operatori, beneficiaza de o viteza medie de doar 20.6 Mbps pentru navigarea pe internet, ceea ce aduce in final o experienta mult mai proasta pentru clientii din Romania.

Digi Mobil. Orange, Vodafone, Telekom, Veste PROASTA pentru Clienti

Digi Mobil experienta internet mobil

Digi Mobil. Daca a fost o vreme cand ne puteam lauda cu internetul mobil foarte rapid de care beneficiem in tara noastra, ei bine iata ca acea vreme s-a dus, iar acum vorbim doar despre probleme. Viteza medie de internet mobil oferita de catre Digi Mobil, si celelalte companii telecom, ne plaseaza sub Seria, Bulgaria, si chiar Albania, tari pe care in trecut le-am depasit cand a venit vorba despre vitezele de internet mobil din tara.

Digi Mobil. Cum s-a ajuns in aceasta situatie e greu de explicat, insa e clar ca retelele mobile ale celor de la RCS & RDS, sau Telekom, sunt principalele vinovate pentru scaderea substantiala a vitezelor oferite in tara. Din cauza infrastructurii slabe pe care Digi Mobil, sau Telekom, o au, performantele oferite de catre retelele celor de la Orange, sau Vodafone, au cam fost acoperite, iar clientii ar trebui sa stie acest lucru.

Digi Mobil. Vitezele slabe de internet mobil afecteaza calitatea clipurilor video vazute pe telefoane, si viteza de incarcare, viteza incarcarii informatiilor pe Facebook, Instagram, WhatsApp, dar si cea cu care se trimit pozele si clipurile video.