DIGI 4K. Lansarea a Adus NOI posturi TV 4K in Romania

DIGI 4K. Lansarea postului de televiziune al celor de la RCS & RDS a adus alte noi posturi TV 4K concurente pentru clientii din Romania.

DIGI 4K posturi

DIGI 4K. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, acesta a fost primul post de televiziune 4K lansat in Romania de catre cei de la RCS & RDS, insa aparitia sa a fost punctul de pornire pentru lansarea altor posturi similare. DIGI 4K a fost lansat in iarna anului trecut de catre RCS & RDS, initial gratuit in perioada de testare, iar acum poate fi activat ca extraoptiune in abonamente, la pretul de numai 5 LEI pe luna.

DIGI 4K. Dupa aparitia postului de televiziune al celor de la RCS & RDS, alte posturi s-au gandit sa ofere in Romania canale similare, si acesta este un lucru foarte bun, pentru ca si mai multe televiziuni vor fi dornice sa faca asta. In urma DIGI 4K, in Romania a fost lansat Travel Mix 4K, un post de televiziune al carui continut este centrat pe emisiuni despre calatorii, si nu e rau sa vezi la rezolutie 4K cat de bine arata alte locuri din lumea in care traim.

DIGI 4K. Lansarea a Adus NOI posturi TV 4K in Romania

DIGI 4K. Mergand in continuare, Fashion One 4K este disponibil deasemenea in reteaua de televiziune celor de la Orange, operatorul mergand pe ideea RCS & RDS, si aducand chiar maimulte canale pentru clientii sai. Insight UHD este un alt post de televiziune 4K pe care il puteti urmari separat de DIGI 4K, el fiind disponibil tot in cadrul Orange TV, intr-un pachet special creat de catre operator pentru clientii dornici sa vada asemenea posturi.

DIGI 4K. Concurenta continua cu Travelxp 4K, Pearl TV, QVC Germania, si RTL UHD, insa pentru a receptiona aceste posturi va trebuie ateva echipamente dedicate, nu scumpe, dar operatorii nostru de cablu nu le au inca. V-am spus pe la inceputul anului ca DIGI 4K da stratul unei revolutii in Romania in ceea ce priveste posturile de televiziune 4K, iar acest lucru se dovedeste a fi complet adevarat, optiunile fiind multiple in momentul de fata.

DIGI 4K. Deocamdata postul de televiziune al celor de la RCS & RDS transmite in principal evenimente sportive, muzica, documentare, si foarte putin continut de alt tip, dar probabil ca asta se va schimba in viitorul nu foarte indepartat.