LIVE iOS 13, LANSAREA pe iPhone, Android, Windows 10

iOS 13. Asa poti vedea LIVE conferinta pentru lansarea iPhone, iPad, si iPod Touch pe orice iPhone, iPad, telefon Android, sau PC cu Windows.

iOS 13 live lansare

iOS 13 va fi prezentat in mod oficial in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru utilizatorii de iPhone, iPad, si iPod Touch din intreaga lume, cu foarte multe noutati pregatite pentru clienti. Separat, macOS 10.15, watchOS 6, si tvOS 13 vor fi deasemenea prezentate impreuna cu iOS 13, totul urmand a fi transmis in direct de catre cei de la Apple, asa cum au facut in fiecare an, strategia pentru WWDC 2019 nefiind diferita.

iOS 13 va fi prezentat in conferinta de deschidere a WWDC 2019, un eveniment care se intinde pe „lungimea” intregii saptamani, cei de la Apple avand foarte multe noutati interesante pregatite pentru fani. Dupa prezentarea iOS 13, si a celorlalte sisteme de operare, primele versiuni beta vor fi lansate pentru unele dintre ele, insa doar dezvoltatorii de aplicatii pentru platformele dedicate vor putea sa faca instalaea.

iOS 13 va avea prezentarea LIVE incepand cu ora 20:00 din Apple Park, iar daca ne uitam la ceea ce s-a intamplat in anii trecuti, totul ar trebui sa dureze cam doua ore. Intre timp, va recomand sa faceti bookmark acestei pagini, sa va abonati la notificarile desktop, sau sa instalati aplicatia iDevice.ro pentru a primi notificari Push pentru toate noutatile prezentate pentru iOS 13.

iOS 13: LIVE Prezentarea pe iPhone, iPad, iPod Touch si Mac

Prezentarea iOS 13 poate fi vazuta cel mai simplu de pe iPhone, iPad, iPod Touch si Mac, deoarece tot ce va trebui sa faceti este sa accesati website-ul Apple. Acolo va exista un stream LIVE de la prezentarea iOS 13, el urmand a fi disponibil incepand cu ora 20:00 cand va incepe sa ruleze si veti putea vedea tot ceea ce se intampla in amfiteatrul Steve Jobs ind Apple Park.

Conferinta pentru prezentarea iOS 13 va avea o durata de cel putin 2 ore, estimez eu, avand in vedere ca vor fi anuntate 6 produse noi si patru sisteme de operare. In aceasta idee, va recomand sa va conectati in prealabil la o retea Wi-Fi de mare viteza pentru a fi siguri ca vedeti toate noutatile iOS 13 fara a fi intrerupti, dar si fara a va gandi ca va consumati tot traficul de internet din abonament.

iOS 13 vor avea LIVE transmisiunea disponibila prin browserul Safari, insa puteti incerca si cu altele, desi nu v-as recomanda sa va faceti mari sperante ca va merge.

iOS 13 – LIVE conferinta pe Windows si Linux

iOS 13 vor fi dedicate tuturor clientilor potentiali de pe planeta, insa daca sunteti pagani si nu faceti parte din cultul Apple cu Mac sau iPhone, inca, atunci puteti vedea prezentarea LIVE si pe Windows sau Linux. Nu va fi chiar atat de simplu precum in cazul unui produs al companiei Apple, insa veti putea vedea oricum tot ceea ce se anunta in legatura cu iOS 13 direct din Apple Park.

iOS 13 va avea prezentarea LIVE mult mai usor de vazut daca folositi sistemul de operare Windows 10 si browserul Microsoft Edge. Pentru acestea, compania Apple transmite intreaga conferinta a iOS 13 LIVE direct de pe website-ul sau, asa ca va trebui doar sa intrati acolo pentru a urmari intreaga transmisiune fara a va mai complica cu ceea ce vedeti mai jos.

iOS 13 vor avea prezentarea relativ usor de vizionat si pe alte versiuni ale Windows, sau Linux, folosind instructiunile de mai jos :

  • Descarcati VLC pentru Windows si Linux de aici.
  • Instalati VLC in calculatorul vostru, apoi deschdeti-l.
  • Acum din meniul aflat in partea superioara stanga, va trebui sa accesati sectiunea Media, apoi Open Network Stream.
  • Introduceti acest link in VLC sau urmariti pe YouTube:
  • Acum apasati butonul Play si veti putea urmari conferinta in liniste.

iPhone X si iPhone 8 - LIVE PREZENTARE pe iPhone, Windows, Android

iOS 13 LIVE pe Android si alte sisteme mobile

iOS 13 sunt gandite si pentru a atrage noi fani ai platformei Android, iar prezentarea LIVE va putea fi vazuta inclusiv pe aceste telefoane, chiar daca n ufoarte usor. Va trebui sa va folositi din nou de aplicatia VLC<, sau oricare alta pentru streaming video si asa veti putea vedea fara probleme LIVE prezentarea noilor iOS 13 facuta de catre compania Apple direct in Apple Park.

Conferinta pentru iOS 13 va putea fi urmarita de catre orice utilizator Android pe telefon sau tableta urmand pasii de mai jos :

  • Descarcati aplicatia VLC din Google Play Store de aici.
  • Deschideti aplicatia VLC pe terminalele voastre Android.
  • Mergeti in meniul pentru accesarea stream-urilor web.
  • Introduceti acest link: disponibil la ora 20:00
  • Apasati butonul Start si vizionare placuta.

iOS 13 LIVE pe Apple TV

iOS 13 vor avea, desigur, prezentarea LIVE inclusiv pe Apple TV, insa aici va trebui sa folositi aplicatia Apple Events pentru a vedea transmisiunea. Compania Apple a listat deja acolo evenimentul pentru prezentarea iOS 13, asa ca va trebui doar sa il accesati si sa asteptati ca toate noutatile importante sa fie dezvaluite oficial de catre cei de la Apple in aceasta seara.

iOS 13 LIVE pe Twitter

iOS 13 vor avea in premiera transmisa inclusiv pe twitter conferinta pentru lansare, cei de la Apple anuntand ca evenimentul va fi disponibil live inclusiv acolo in aceasta seara de la ora 20:00. Deocamdata nu se stie exact unde va fi transmisa live conferinta de lansare a iOS 13 pe Twitter de catre compania Apple, insa diseara voi publica un articol separat in care va voi anunta in legatura cu pagina in care o veti putea vedea.

iOS 13 vor avea aceasta transmisiune live disponibila si pe orice fel de dispozitive electronice care permit accesarea Twitter, insa daca folositi YouTube, atunci ar trebui sa avem si acolo o transmisiune oficiala de la Apple.

Nu uitati sa reveniti la ora 20:00 pentru a vedea link-urile de stream LIVE pentru prezentarea iOS 13.