iOS 13. PREZENTAREA si LANSAREA la WWDC 2019

iOS 13 va fi prezentat oficial la WWDC 2019 de catre Apple, si va fi lansat in versiune beta, iata cand se va intampla acest lucru.

ios 13 prezentare lansare

iOS 13 va fi prezentat in cursul acestei seri de catre compania Apple, WWDC 2019 fiind evenimentul oficial in cadrul caruia noul sistem de operare va fi dezvaluit pentru toti clientii care detin iPhone, iPad, si iPod Touch. Cei de la Apple au anuntat conferinta de deschidere a iOS 13 inca de acum cateva luni de zile, insa iata ca am ajuns in punctul in care toate noutatile importante ale americanilor vor fi dezvaluite in mod oficial.

iOS 13 va fi prezentat in direct de catre compania Apple pentru toti clientii din lumea intreaga, asa cum se intampla in fiecare an, si desigur ca oricine va putea urmari transmisiunea de astazi, indiferent unde s-ar afla. Prima versiune beta a iOS 13 va fi pusa in distributie pentru dezvoltatorii de aplicatii la scurt timp dupa eveniment, iar toti cei interesati vor putea sa testeze schimbarile pe care iDevice-urile le vor avea abia undeva din toamna acestui an.

iOS 13. PREZENTAREA si LANSAREA la WWDC 2019

Prezentarea de astazi pentru iOS 13 va putea fi urmarita de catre oricine de pe orice fel de produs electronic cu o conexiune de internet, si un sistem de operare lansat in ultimii 2 ani de zile. Conferinta de prezentare a iOS 13 va fi transmisa atat in cadrul website-ului companiei Apple, cat si pe Apple TV, insa inclusiv in unele magazine din diverse zone de pe glob, deci fanii se vor putea aduna pentru a discuta live noutatile pregatite de catre cei din Cupertino.

Conferinta pentru prezentarea iOS 13 va incepe la ora 20:00 in aceasta seara, si ar trebui sa dureze cam 2 ore, timp in care vor fi prezentate si macOS 10.15, watchOS 6, tv OS 13, si posibile noi produse, ce-ar putea fi lansate in viitor. Nu vom vedea astazi vreun nou model al iPhone, dar e posibil sa vedem vreun nou MacBook, plus diverse functii care sunt pregatite pentru acestea in cursu urmatoarelor luni.

Va astept diseara incepand cu ora 20:00 pentru a discuta despre toate noutatile pe care compania Apple le va prezenta pentru sistemele sale de operare, si vor fi foarte multe deci vom avea despre ce sa discutam.