iOS 13 aduce Localizare FARA Internet in Find my iPhone/Mac

iOS 13 aduce posibilitatea de a face localizare prin Find My iPhone pentru iPhone/Mac inclusiv cand nu avem o conexiune de internet.

ios 13 localizare fara internet

iOS 13 are implementata de catre compania Apple o schimbare pe care o asteptam de foarte multi ani de zile. Mai exact, incepand cu aceasta versiune a sistemului de operare putem face localizare prin Find my iPhone/Mac, fara internet.

Compania Apple a implementata ceasta functionalitate in iOS 13 folosindu-se de Bluetooth, si iDevice/Mac-urile din preajma noastra. Conform celor de la Apple, iDevice/Mac-urile fara conexiune de internet pot fi localizate doar folosind Bluetooth.

Bluetooth face localizarea fara internet in iOS 13 prin Find my iPhone

iOS 13 contine un sistem special care transmite informatii despre dispozitivele inchise catre alte produse Apple din preajma lor. Semnalele sunt interceptate automat, si transmise catre Find my iPhone, daca acele dispozitive folosesc platforma.

In baza informatiilor venite de la ele, pot fi localizate iDevice/Mac-uri furate, sau pierdute, chiar daca nu au o conexiune de internet activa. Intregul proces este destul de complex, dar cei de la Apple spun ca tehnologia noua va rezolva o mare problema a sistemului in sine.

iOS 13 aduce aceasta noua tehnologie pe toate iDevice/Mac-urile din intreaga lume, dar v-am explicat conditiile in care va putea functiona.

3 COMENTARII

  1. La ce adoptie are ios in general…intr-un singur an deja functia este utila la nivel global
    Daca erai in lumea android atunci da..era degeaba pt urm 4-5 ani