ASA ARATA iOS 13 cu Dark Mode, Iata Principalele NOUTATI

arata ios 13 dark mode noutati

iOS 13 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple in versiune beta, iar dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, exista multe noutati in ceea ce-l priveste. Ei bine in clipurile video de mai jos avem prezentate cateva dintre principalele noutati pentru sistemul de operare iOS 13, inclusiv mult asteptatul dark mode al Apple.

iOS 13 arata surprinzator de bine cu noul dark mode, iar performantele au fost intr-adevar serios imbunatatite de catre compania Apple, asa cum ne-au si promis americanii. Exista foarte multe schimbari in iOS 13, lista fiind foarte lunga, de aproape 200 de noutati, insa eram pregatiti pentru asa ceva, deoarece se intampla in fiecare an.

iOS 13 este un upgrade major din foarte multe puncte de vedere, compania Apple avand grija sa le ofere clientilor multe dintre schimbarile asteptate. Pe de alta parte exista si unele lipsuri, dar poate ca asta era de asteptat de la Apple, insa per total iOS 13 pare sa fie un upgrade foarte bun.

17 COMENTARII

  1. Doar atat intr un an? Doamne ce au ajuns astia. Aceste schimbari mergeau in 12.4 nu trebuia o prezentare oficiala pt asa ceva

  2. Clasic Apple…dupa WWDC mai lasa surprize pt utilizatori sa le descopere in OS

    “iPadOS 13 includes support for USB mouse input “

  3. Daca ai fi avut un Samaung asa cum tot spui ca ai, ai fi stiu ca optiunea asta exista si pe Samsung, iar dark mode-ul nu este doar in setari, mesaje si apeluri ???