Instalarea iOS 13 este LIMITATA de catre Apple

Instalarea iOS 13 este limitata de catre compania Apple pentru dezvoltatori si utilizatori, iata cat de problematica este testarea acum.

instalarea ios 13 limitata apple

Instalarea iOS 13 este limitata de catre compania Apple, din motive necunoscute, americanii evitand sa ofere posibilitatea de a o face usor. Mai exact, spre deosebire de anii trecuti, cand instalarea se putea face folosind un profil de dezvoltator, cu iOS 13 lucrurile nu mai sunt la fel de simple, doar ipsw-uri fiind oferite pentru dezvoltatori.

Am incercat aseara sa instalez iOS 13 pe iPhone XS Max, si n-am reusit, iTunes blocandu-l in Recovery Mode, si nu mi-am batut prea mult capul inca. Unii spun ca instalarea necesita si noul Xcode, dar cu mai multe detalii despre asta voi reveni mai tarziu, insa deocamdata nu exista un profil de dezvoltator pentru instalarea iOS 13.

Instalarea iOS 13 este LIMITATA de catre Apple

Nu stiu de ce Apple a refuzat deocamdata sa ofere un profil de dezvoltator pentru instalarea iOS 13, dar cred ca isi va schimba planurile in viitorul apropiat. Compania mentioneaza totusi ca dezvoltatorii n-ar trebui sa se grabeasca sa instaleze iOS 13 in propriile iDevice-uri, deoarece inca mai exista probleme care n-au fost corectate de catre ea.

This version is intended exclusively for software developers to test their apps and start adopting the new technologies in iOS. Make sure to back up your device and install only on systems you are prepared to erase if necessary. Important Note for Thrill Seekers: If you’re interested in living on the edge and trying out the great new features in iOS 13, we strongly advise waiting for the many bug fixes and refinements coming to the public beta next month.

Instalarea iOS 13 va fi posibila si intr-un mod mai simplu, dar moment ce Apple limiteaza in acest mod testarea, e clar ca exista probleme serioase cu sistemul. Spre finalul acestei luni va fi lansata si versiunea beta publica a sistemului de operare iOS 13 pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, insa pana atunci va trebui sa mai avem rabdare.

Pana cand va fi publicat un profil de dezvoltator, sau va voi oferi o explicatie detaliata, puteti descarca in prealabil un ipsw pentru telefonul vostru :

18 COMENTARII

  1. Salut! Eu îl am deja. Am descărcat de pe net ipsw ul și am updatat iPhone ul prin iTunes. Ff important: doar cu MacOS Catalina (cel nou) puteti face update prin iTunes. Nu mi-a trebuit nici Xcode, nici cont de dezvoltator

  2. Salut! Eu îl am deja. Am descărcat de pe net ipsw ul și am updatat iPhone ul prin iTunes. Ff important: doar cu MacOS Catalina (cel nou) puteti face update prin iTunes. Nu mi-a trebuit nici Xcode, nici cont de dezvoltator

  3. Cu Windows nu se poate instala. Dar va spun sincer, nu mi se pare ca merita. Schimbări minore. Eu l am instalat doar pentru dark mode, dar altceva…

  4. Si totusi nu explica nimeni mai concret cum se face? Am intales trebuie noul mac os, de unde? As vrea sa instalez iPad os de unde?

  5. Am încercat sa descarc iPad os ipsw, am găsit undeva si îmi zice ca fișierul a fost descărcat de prea multe ori si e temporar indisponibil, era ceva de pe un google drive. In fine mai astept pana apare ceva mai clar.

  6. Salut! Eu îl am deja. Am descărcat de pe net ipsw ul și am updatat iPhone ul prin iTunes. Ff important: doar cu MacOS Catalina (cel nou) puteti face update prin iTunes. Nu mi-a trebuit nici Xcode, nici cont de dezvoltator

  7. Gruia, deci, dacă ai Mac caută să instalezi MacOS Catalina beta. Se găsește ușor. După aceea Descarcă profilul iOS 13 beta (ipsw). După ce l ai descărcat (durează destul de mult), conectezi iPhone cu MacBook ul, apesi tasta Control parca, și actualizare. Acolo îți va da să îți alegi un fișier, și alegi acel fișier descărcat. Aceeași varianta cred ca se poate și la iPad

  8. Cu Windows nu se poate instala. Dar va spun sincer, nu mi se pare ca merita. Schimbări minore. Eu l am instalat doar pentru dark mode, dar altceva…

  9. Nu doar cu macos beta poti. Merge si cu macos Mojave, dar in cazul asta ai nevoie de xcode beta 11 instalat mai intai.