iOS 13. iPhone e COMPATIBIL cu Controllerele XBOX One S, PS4

iOS 13 xbox one s ps4 iphone

iOS 13 are implementat de catre compania Apple suport pentru a fi compatibil cu controllerele XBOX One S si PS4 care sunt conectate la telefoanele iPhone. Anuntul a venit ca o surpriza majora pentru clientii companiei Apple, mai ales ca acelasi suport este aduse de catre tvOS 13 pentru Apple TV-uri, si desigur ca tot pentru jocuri.

Practic, cei care detin un iPhone si o consola, se vor putea bucura de folosirea controllerului pentru XBOX One S, sau PS4 pentru a controla jocurile instalate in telefon. Desigur ca e nevoie ca dezvoltatorii sa implementeze suport pentru aceste controllere in jocuri, dar cu siguranta vor exista companii care vor dori sa faca asta in iOS 13.

iOS 13 aduce acest suport intr-un moment in care compania Apple a cam ajuns la concluzia ca Apple TV are nevoie de asa ceva pentru a ataca mai serios si consolele. Pentru iPhone suportul nu e neaparat util, dar pentru tabletele iPad e alta situatie, controllerele oferind o experienta mult mai buna pentru jocurile din App Store.

Use your PlayStation 4 game controller with iPhone. Use your Xbox One S game controller with iPhone.