Microsoft Lanseaza Gel de Dus, Deodorant, Spray sub Brand-ul XBOX

microsoft gel dus xbox

Microsoft, o companie serioasa care are foarte multi jucatori activi in platforma XBOX Live, sau in afara ei, s-a gandit ca ar fi cazul sa profite de popularitatea platformei pentru a face cateva produse neobisnuite. Mai exact, Microsoft va lansa, deocamdata exclusiv in Australia, o noua linie de produse de ingrijire personala, care vor fi vandute sub brand-ul Xbox, iar mai sus puteti vedea o poza acestea.

Gel de dus, spray pentru corp, deodorant vor fi produse de catre Axe si vandute in Australia legate de linia de produse Lynx, insa dupa cum puteti vedea, exista branding XBOX pe toate recipientele. Ideea in sine este foarte interesanta iar asta pentru ca Microsoft stie cam cat de popular e brand-ul XBOX in Australia, deci se asteapta sa inregistreze si vanzari destul de bune pentru aceste produse dupa lansare.

Produsele de ingrijire personala pe care Microsoft le vinde sub brand-ul XBOX in Australia vor avea miros de fructe, ierburi aromate, si diverse tipuri de lemn, deci nu tocmai ceva obisnuit pentru consumatori americani, sau europeni. Poate ca Microsoft transmite si un mesaj cu asta, spunandu-le utilizatorilor de console XBOX ca ar trebui sa se spele mai des, sau poate ca exista interes al companiei de a exploada brand-ul XBOX in alte moduri.

We see Xbox fans achieve incredible things every day, and we wanted to celebrate that elevated skill, passion and determination by creating something truly special. Now, powering up can be as simple as a quick spray before you head out the door. Lynx Xbox is a fresh scent of pulsing green citrus, featuring top notes of kaffir lime and winter lemon, aromatic herbal middle notes of mint and sage, and woody bottom notes of patchouli and clearwood.

Microsoft nu a dezvaluit deocamdata planuri pentru a vinde vreo linie similra de produse de ingrijire personala si in alte tari de pe glob, probabil pentru ca nu stie ce fel de reactie vor avea clientii la aparitia ei. Sincer sa fiu, e foarte interesant de aflat daca oamenii cauta sa cumpere gel de dus, deodorant, sau spray de corp de la Microsoft, si cam cat de multumiti vor fi oamenii de aceste produse.

3 COMENTARII

  1. “transmite si un mesaj cu asta, spunandu-le utilizatorilor de console XBOX ca ar trebui sa se spele mai des”

    LOL , moldovene !

  2. Ummm de ce ai interpreta asa ceva ?!?!?! ” transmite şi un mesaj cu asta , spunandu-le utilizatorilor de console Xbox ca ar trebui sa se spele mai des ” WTF?!? Dacă era o glumă atunci este cea mai tâmpită glumă pe care am auzit-o . Efectiv ai făcut utilizatorii de Xbox nespălați !