iOS 13 aduce TREI Schimbari IMPORTANTE pentru Wi-Fi

ios 13 wi-fi iphone

iOS 13 are trei schimbari importante pentru Wi-Fi implementate, prima dintre ele avand legatura cu retelele lac are urmeaza sa ne conectam de pe iDevice-uri. Conform celor de la Apple, iOS 13 va detecta cele mai populare retele din apropierea noastra, si ni le va afisa pentru a ne conecta si a beneficia de internet prin Wi-Fi de la ele.

Your iPhone determines which Wi-Fi networks at your location are being used and notifies you if one is available.

iOS 13 a doua schimbare importanta pe care sistemul de operare o aduce este pentru functia Personal Hotspot, si telefoanele folosite de membrii familiei. Daca avem Personal HotSpot activ pe iPhone, atunci oricare dintre membrii familiei noastre, conectati la acelasi cont iCloud ca al nostru, se vor conecta automat la acel HotSpot, chiar daca e parolat.

Your family’s devices can automatically connect to your nearby iPhone personal hotspot when there’s no internet connection available.

iOS 13 aduce si o a treia schimbare, pe care o asteptam de mult timp pentru iPhone, ea avand legatura tot cu functia Personal HotSpot. Mai exact, daca terminalele noastre se blocheaza, ele vor ramane in continuare conectate la HotSpot pentru a avea conexiune de internet, si nu se vor mai deconecta, ca acum.

Remain connected to your nearby iPhone personal hotspot even when your device sleeps, so you can receive incoming messages and push notifications.