Samsung GALAXY S11. SCHIMBARILE RADICALE Anuntate

Samsung GALAXY S11. Schimbari radicale au fost anuntate pentru viitoarele modele de telefoane mobile, iata ce vor aduce pentru toti clientii.

Samsung GALAXY S11 radical

Samsung GALAXY S11. Doua schimbari radicale au fost anuntate pentru viitoarea serie de telefoane mobile ale companiei coreene, si vorbim despre o “veste calda” si “una rece” pentru fanii care o asteapta. Prima dintre aceste schimbari vine ca o dezamagire foarte mare pentru fanii care asteapta lansarea Samsung GALAXY S11, iar asta pentru ca viitorul model de smartphone nu va avea un port audio de 3.5mm inclus, asa cum se intampla si la multe dintre telefoanele concurente.

Samsung GALAXY S11. Eliminarea portului audio a fost subiect intens de discutie cand Apple a decis sa faca asta pentru iPhone 7, Samsung ironizand compania din Cupertino pentru decizia pe care a luat-o in acel moment. Samsung GALAXY Note 10 va fi primul model premium care nu va avea port audio de 3.5mm, iar in Samsung GALAXY S11 va fi facuta fix aceeasi schimbare, in ideea de a pastra o unitate in design-ul telefoanelor coreenilor.

Samsung GALAXY S11. SCHIMBARILE RADICALE Anuntate

Samsung GALAXY S11. Alta schimbare complet neasteptata este pregatirea unui nou procesor pentru Galaxy Note 10, produs folosind un proces de fabricatie de 7nm EUV, mult crezand ca acesta va fi folosit pentru telefoanele din 2020. Ei bine, iata ca procesul de productie este grabit, iar in 2020 telefoanele Samsung GALAXY S11 ar putea avea un proces de productie si mai avansat decat cel care va fi folosit pentru seria NOTE 10 ce va fi lansata la finalul verii.

Samsung GALAXY S11. E posibil ca procesorul din vara sa rezolve problemele de performante si consum energetic care-l pun in urma celui Snapdragon 855, foarte multa lume criticand aceasta problema intalnita si anul trecut. Anul viitor procesoarele Snapdragon 865 vor fi lansate, si vor ajunge inclusiv in seria Samsung GALAXY S11, iar procesoarele Exynos ar putea oferi performante mult mai apropiate daca vor fi produse cu un proces de fabricatie la fel de bun.

Samsung GALAXY S11. Ambele schimbari sunt foarte importante pentru clientii care vor cumpara telefoanele, mai ales ca in cazul eliminarii portului audio unii vor fi nevoiti sa-si schimbe anumite accesorii.