Functia Samsung GALAXY S11 ASTEPTATA de Fani

Samsung GALAXY S11. O noua functie foarte importanta este asteptata de catre foarte multi fani, iata ce va aduce pentru clientii companiei.

Samsung GALAXY S11 asteptat

Samsung GALAXY S11. O noua si foarte importanta functie pentru seria de telefoane mobile este asteptata de catre foarte multi fani, si va aduce o schimbare importanta pentru clientii din intreaga lume. Mai exact, vorbim despre un nou sistem de incarcare rapida la 45W, care urmeaza sa fie integrat in Samsung GALAXY S11, compania Samsung luand decizia de a nu-l oferi pentru Samsung GALAXY Note 10, deci va ajunge mai mult ca sigur in seria de anul viitor.

Samsung GALAXY S11. Inainte de a fi implementat in acest model de telefon, noul sistem de incarcare rapida la 45W va fi implementat in telefoanele din seri A90, de clasa medie, mai mult ca sigur pentru ca tehologia sa fie bine testata. Daca se va dovedi faptul ca sistemul de incarcare rapida este suficient de bun, atunci e va fi implementat inclusiv in Samsung GALAXY S11, un telefon care deja genereaza asteptari foarte mari din partea fanilor.

Functia Samsung GALAXY S11 ASTEPTATA de Fani

Samsung GALAXY S11. Saltul la incarcarea rapida de 45W nu este ceva ce Samsung va face fara teste foarte serioase, iar asta pentru ca acum cativa ani a avut probleme cu telefoane care explodau in mainile clientilor. Avand in vedere ca nu vrea sa repete problemele de atunci, compania coreeana va cauta cu siguranta sa lanseze un Samsung GALAXY S11 care sa indeplineasca absolut toate standardele de siguranta si calitate pe care le poate avea un telefon mobil.

Samsung GALAXY S11. Procesoarele Qualcomm Snapdragon 865 si Exynos 9830 vor avea cu siguranta suport pentru incarcare mult mai rapida, chiar Samsung dezvoltand una de pana la 100W in momentul de fata. Desigur ca aceasta nu va ajunge in Samsung GALAXY S11, insa chiar si usor sub jumatate fata de atat ar fi grozav pentru clientii care acum sunt limitati la doar aproape vreo 20W in actualele modele de telefoane ale companiei coreene.

Samsung GALAXY S11. Dupa cum v-am spus deja in repetate randuri, lansarea pentru noile modele de telefoane mobile urmeaza sa aiba loc in primavara anului viitor, cel mai probabil in cursul lunii martie.