Xbox Project Scarlett Anuntat OFICIAL, iata NOUTATILE

Xbox Project Scarlett a fost anuntat oficial de catre compania Microsoft astazi impreuna cu noutatile si specificatiile pe care le aduce.

Xbox Project Scarlett

Xbox Project Scarlett este viitorul model de consola a companiei Microsoft, iar in cadrul E9 2019 a fost anuntat oficial impreuna cu toate specificatiile si noutatile importante pe care le asteapta foarte multi fani. Xbox Project Scarlett va fi lansat in cursul anului 2020 de catre compania Microsoft, deci suntem la mai bine de jumatate de an distanta de momentul in care va fi pus in vanzare, si desigur ca deocamdata preturile n-au fost in mod oficial dezvaluite.

Xbox Project Scarlett urmeaza sa includa un procesor special facut de catre Microsoft in baza AMD Zen 2 si a arhitecturii RDNA, acesta urmand a oferi performante de patru ori mai bune decat cele ale Xbox One X. Pentru Xbox Project Scarlett este folosit deasemenea si RAM GDDR6 care ii va oferi placii video posibilitatea de a sustine rezolutii 8K pentru monitoare, cu pana la 120 de cadre pe secunda, ceea ce pare complet ireal in acest moment.

Xbox Project Scarlett Anuntat OFICIAL, iata NOUTATILE

Xbox Project Scarlett va avea integrat ray-tracing, dar si suport pentru rate de refresh variabile, si pentru a oferi performantele cele mai bune, compania Microsoft va utiliza inclusiv SSD-uri de noua generatie. Fata de actuala generatie de console Xbox, noile SSD-uri din Xbox Project Scarlett ar trebui sa aduca o crestere in performante de pana la 40X, ceea ce este cu adevarat uimitor, daca ne gandim si la cresterea in puterea de procesare.

Xbox Project Scarlett urmeaza sa aiba suport pentru jocurile disponibile si pe Xbox One in momentul de fata, insa inclusiv cu controllerele si accesoriile pe care Microsoft le vinde pentru acestea. Fara sa surprinda pe cineva, Xbox Project Scarlett va avea in continuare un mediu de stocare optic, iar asa compania Microsoft imbunatateste consolele existente fara a elimina posibilitatea de a mai cumpara jocurile de pe DVD-uri, sau Bluray.

Xbox Project Scarlett nu are anuntata o posibila data de lansare deocamdata, dar Microsoft spune ca ar trebui sa ajunga in magazine la finalul anului viitor, dar inca nu stim cat urmeaza sa coste.

2 COMENTARII