Huawei. Decizie MAJORA pentru Telefoanele Sale

Huawei. O decizie foarte importanta a fost luata de catre companie pentru telefoanele pe care le vinde pentru clientii din intreaga lume acum, iata ce schimbare mare e pregatita.

Huawei appgallery

Huawei. O decizie majora a fost luata pentru telefoanele companiei chinezesti, ea facand totul fara a atrage prea mult atentia asupra planurilor importante pe care vrea sa le desfasoare in perioada urmatoare. Stiti deja ca Huawei are un inlocuitor pentru Android OS pe care vrea sa-l lanseze pe pietele din intreaga lume, iar acesta este in plin proces de dezvoltare, insa pentru a fi folosit, are nevoie si de mai mult decat simpla implementare in telefoane.

Huawei. Compania chinezeasca are interzis la implementarea Google Play, si a serviciilor Google in telefoanele sale, asa ca si-a facut propriul magazin de aplicatii, pe care incearca sa-l umple de tiluri pentru clienti. Huawei a inceput sa le trimita dezvoltatorilor de aplicatii mail-uri prin care le cere sa isi trimita aplicatiile pentru publicare in cadrul magazinului sau astfel incat titlurile sa fie disponibile in telefoanele cu noul sistem de operare.

Huawei. Decizie MAJORA pentru Telefoanele Sale

Huawei. AppGallery este denumirea magazinului de aplicatii pe care compania chinezeasca l-a creat pentru sistemul sau de operare, iar deocamdata nu prea are aplicatiile pe care le folosesc utilizatorii in viata de zi cu zi. Huawei se lauda ca are 270 de milioane de utilizatori activi, ca magazinul AppGallery este preinstalat in toate telefoanele sale, dar si ca exista deja 560.000 de dezvoltatori activi pentru el, ceea ce este posibil sa nu fie adevarat.

In the last 2 years, Huawei shipped over 350M phones, about half of them in western markets. All Huawei phones have our official AppStore “AppGallery” preloaded globally, with 270 million monthly active users. We realized that your great Android App XXX is not yet published in our AppGallery. In order to guarantee a smooth usage of your App for our users, Huawei is committed to provide you with full support, to help you publish your App into AppGallery. We would therefore like to invite you to join our 560k developers community for free, in our Huawei Developer portal.

Huawei. Practic, in momentul de fata compania coreeana isi pune in aplicare planul menit sa o scape de dependeta de sistemul de operare Android, iar asta pentru ca ii este interzis sa-l mai foloseasca in acest moment. Chiar daca Huawei incearca sa adune aplicatii pentru magazinul sau in momentul de fata, e greu de spus in ce masura va reusi sa ofere o alternativa viabila pentru Google Play, iar oamenii deja incep sa se teama de ceea ce urmeaza sa fie oferit.

Huawei. In urmatoarele luni compania chinezeasca va incerca din rasputeri sa-si finalizeze sistemul de operare menit sa inlocuiasca Android, si vom avea ocazia de a vedea cam la ce s-au gandit ei pentru clienti.