Huawei. SCADERE DRAMATICA a Vanzarilor in Germania

Huawei. Vanzarile de telefoane ale companiei chinezesti au inregistrat o scadere dramatica a vanzarilor in Germania, iata cat de mult a pierdut deja.

huawei probleme germania

Huawei. Compania chinezeasca a inregistrat o scadere dramatica a vanzarilor in Germania in urma sanctiunilor impuse de catre SUA, completand “tabloul” problemelor pe care ea le are in Europa. Dupa ce in Spania vanzarile Huawei au scazut cu 25% – 30%, si in Franta intr-o maniera similara, in Germania scaderea este chiar mai dramatica, de la 26% din piata in luna aprilie, la doar 6% din piata in cursul lunii mai.

Huawei. Practic, daca in aprilie chinezii vindeau 26% dintre toate telefoanele comercializate in Germania, in mai procentul a scazut la 6%, deci la cam un sfert din numarul total de telefoane comercializate. Informatiile vin de la operatorii de telefonie mobila din Germania, dar si de la celebra agentie de analiza Gfk, iar in baza acestor date, Huawei este intr-o situatie extrem de proasta, in ciuda tuturor afirmatiilor contradictorii facute de catre reprezentantii companiei.

Huawei. SCADERE DRAMATICA a Vanzarilor in Germania

Huawei. Separat de vanzarile comerciale, compania chinezeasca are probleme foarte mari si in ceea ce priveste vanzarile catre alte companii, acestea generand de obicei o buna parte din vanzarile totale si incasarile trimestriale ale companiei. In momentul de fata, se pare ca atat clientii obisnuiti, cat si companiile, incep sa evite produsele celor de la Huawei, in principal din cauza blocarii actualizarilor pentru sistemul de operare Android, si in subsidiar din cauza problemelor de securitate.

For example, statistics from the Gesellschaft für Konsumforschung (GfK) show that Huawei’s market share in the first week of May in Germany was 26 percent. Only a short time later, ie in the last week of May, the share according to the GfK market analyzes cited by our source was only six percent. Similarly, it should look at the subsidiary brand Honor, which has also suffered from significant slumps in terms of sold quantities. Sales have fallen by up to 40 percent in this case.

Huawei. Problemele mari pe care le are compania au afectat inclusiv Honor, brand-ul low-cost al chinezilor, in aceasta situatie vanzarile scazand cu aproximativ 40% pentru produsele lor, ceea ce este o scadere semnificativa pentru produse. Aceste scaderi substantiale ale vanzarilor de telefoane de la Huawei si Honor au afectat inclusiv preturile acestui tip de produse in diverse magazine, ele continuand sa scada pe masura ce sanctiunile impuse de catre SUA isi produc efectele.

Huawei. Pana acum am aflat despre scaderi semnificative ale vanzarilor companiei in Spania, Franta, Marea Britanie, si Germania, cateva dintre principalele piete europene ale chinezilor, SUA reusind sa afecteze serios activitatea companiei.