PENIBIL, Cum isi BATE JOC Huawei de Clientii cu Telefoane

Huawei. Compania chinezeasca trece dintr-o problema serioasa in alta, de aceasta data clientii plangandu-se de ceva nedorit pe telefoanelele lor.

Huawei reclame

Huawei. In plin scandal cu sanctiunile din SUA, compania chinezeasca are acum o cu totul alta problema, care arata cam cum gandesc chinezii, si de ce poate ca americanii aveau dreptate cand spuneau ca ei sunt un risc de securitate. Mai multi utilizatori de telefoane ale Huawei au inceput sa vada in ecranele de blocare reclame pentru diverse servicii online, toate fiind afisate aparent de catre compania chinezeasca, fara ca ei sa ceara vreodata acest lucru.

Huawei. Utilizatorii au inceput sa vada reclamele ca si wallpaper-uri in ecranele de blocare, ele aparand “din senin” acolo, ceea ce a facut ca lucrurile sa escaladeze rapid, mai ales ca mai multe persoane s-au plans de problema. Wallpaper-urile respective, cu reclame, au putut fi sterse de catre utilizatori din telefoanele Huawei, insa marea intrebare este de ce au aparute ele acolo, compania chinezeasca refuzand deocamdata sa comenteze situatia.

PENIBIL, Cum isi BATE JOC Huawei de Clientii cu Telefoane

Huawei reclame telefoane

Huawei. Wallpaper-urile cu reclame au aparut printre cele pe care utilizatorii le aveau in rotatie pentru ecranul de blocare, si cei care au inceput sa le vada nu stiu de unde anume au aparut ele acolo. Se pare ca inclusiv utilizatori din Europa sunt afectati de aceste probleme, si daca nu e vorba de vreun malware la mijloc, atunci Huawei a facut o miscare extrem de prosta prin fortarea afisarii de reclame pentru utilizatorii sai, dar problema e si mai mare.

Huawei may be turning to new methods of making income — advertising on its smartphones. Angry users have begun to complain that Huawei is displaying advertisements on the lock screen of its smartphones, seemingly without warning or without making any sort of announcement.

Huawei. Daca de la companie au venit wallpaper-uri cu reclame, putem sa ne gandim ca ea are acces la orice din telefoane si poate modifica, sau accesa informatii dupa bunul plac fara ca utilizatorii sa stie. Desigur ca inainte de a merge atat de departe ramane de vazut ce anume va spune compania Huawei in legatura cu aceasta situatie, si daca va recunoaste, sau nu, problemele raportate de catre clientii sai.

Huawei. Acestea fiind spuse, de la chinezi am mai vazut probleme de acest gen, dar de obicei de la brand-urile mai mici si mai putin cunoscute, care vand telefoane mai ieftine, si compenseaza pretul cu reclame afisate peste tot.