Samsung GALAXY S11: PREMIERA cu un Ecran UIMITOR

Samsung GALAXY S11 are prezentata o premiera uriasa si un ecran uimitor, cu care vrea sa cucereasca piata smartphone cand va fi lansat pentru clienti.

Samsung GALAXY S11 ecran 3d

Samsung GALAXY S11 ar urma sa fie lansat cu o premiera pentru lumea smartphone multumita unui ecran uimitor pe care cei de la Samsung l-ar avea pregatit in momentul de fata pentru lansare pe pietele globale. Conform unor informatii descoperite astazi, Samsung GALAXY S11 ar fi pregatit pentru lansare cu un ecran 3D curbat, adica ale carui margini exterioare sunt curbate spre exteriorul carcasei pentru a creste artificial diagonala acestuia.

Samsung GALAXY S11 are brevetat acest nou tip de ecran de catre compania coreeana in momentul de fata, iar integrarea sa in viitorul smartphone ar fi ceva ce-ar putea aduce mai multi clienti interesati pentru dispozitive. Aceasta schimbare uriasa pentru ecranele telefoanelor este anuntata inclusiv de catre leakerii de informatii despre telefoane inca nelansate, iar in cazul Samsung GALAXY S11 premiera ar pune Samsung chiar inaintea competitorilor din China.

Samsung GALAXY S11: PREMIERA cu un Ecran UIMITOR

Samsung GALAXY S11 ecran 3d curbat

Samsung GALAXY S11 nu ar urma sa aiba un design extrem de mult diferit in comparatie cu ceea ce vedem acum pentru modelele care au ecranele curbate spre marginile laterale stanga/dreapta a panoului frontal. Diferenta foarte mare ar sta totusi in faptul ca daca acest ecran 3D curbat ar fi implementat in Samsung GALAXY S11, ecranul ar fi curbat spre exteriorul panoului frontal atat in partile inferioara/superioara, deci am vorbi despre o curbura mai pronuntata, in mai multe zone.

Samsung GALAXY S11 este prezentat in brevetele de inventie ale coreenilor inclusiv in doua modele diferite, unul avand marginile panoului frontal mai subtiri, si altul usor mai groase, dupa cum puteti vedea. Partea interesanta este ca ecranul folosit pentru Samsung GALAXY S11 ar urma sa fie deasemenea usor ridicat spre mijloc, si coborat spre exterior, cam asa cum arata un mouse, ideea fiind de a crea un design cum nu a mai fost folosit pentru telefoane mobile.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat pentru clienti in primavara anului viitor, compania Samsung pregatindu-se sa aduca pe piata un telefon foarte interesant, care va avea de depasit succesul destul de mare al seriei actuale.

2 COMENTARII