Huawei MATE 30 PRO. Noul Design FASCINANT pentru Telefon!

Huawei MATE 30 PRO. Noul design fascinant pentru telefon este anuntat inaintea lansarii, compania Huawei pregatind schimbari foarte mari pentru produse.

Huawei MATE 30 PRO fascinant

Huawei MATE 30 PRO. Telefonul companiei chinezesti revine in atentia lumii intregi in momentul de fata dupa ce s-a anuntat ca ar urma sa fie lansat impreuna cu un ecran care are rata de refresh de 90Hz, adica exact ce are si OnePlus 7 PRO. Impreuna cu aceste informatii au aparut si asa-zise imagini ale Huawei MATE 30 PRO facute in baza unor presupuse schite ale sale, insa in realitate acela era doar un concept, desi prezenta un design foarte interesant.

Huawei MATE 30 PRO. Ei bine, chiar daca acel design nu e real, un foarte cunoscut leaker de informatii despre telefoanele Android anunta faptul ca noul telefon va avea un design fascinant, asa cum isi doresc fanii companiei. Detalii cu privire la ceea ce ar urma sa ofere diferit Huawei MATE 30 PRO pe partea de design in comparatie cu modelul de anul trecut nu exista, insa acest leaker rareori a gresit cand a anuntat schimbari majore pentru smartphone-uri.

Huawei MATE 30 PRO. Noul Design FASCINANT pentru Telefon

Huawei MATE 30 PRO. Avand in vedere ca aceasta serie are inca de anul trecut ecrane curbate spre exteriorul carcasei, va fi extrem de interesant de vazut ce anume ar putea fi adus nou pentru el. E posibil ca Huawei MATE 30 PRO sa aiba un ecra curbat si in partile superioare, sau cine stie ce alte schimbari de design pentru carcasa, care il vor face si mai atractiv decat au fost modelele de anul trecut, ele avand succes surprinzator de mare.

Huawei MATE 30 PRO. Se pare ca telefonul va veni deasemenea si cu un ecran care are diagonala de 6.7 inch, deci va fi mai mare decat modelele lansate in toamna anului trecut, ceea ce va imbunatati si experienta de utilizare. Huawei MATE 30 PRO va avea deasemenea si un nou tip de procesor, memorie RAM mai performanta, dar si un mediu de stocare mai rapid, plus mai mult spatiu oferit standard pentru clienti.

Huawei MATE 30 PRO. Stiti deja mai mult ca sigur faptul ca noile telefoane vor fi puse in vanzare in toamna acestui an, dar lansarea, daca va avea loc, va fi programata cel mai probabil pentru luna septembrie.