Huawei MATE 30 PRO. Schimbare GROZAVA COPIATA din OnePlus 7 PRO

Huawei MATE 30 PRO. O schimbare grozava este copiata de catre acest model de telefon din OnePlus 7 PRO, iata ce modificare uriasa va aduce pentru toti fanii.

Huawei MATE 30 PRO oneplus

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone pregatit pentru lansare de catre comania chinezeasca urmeaza sa vina cu o schimbare grozava copiata direct din OnePlus 7 PRO, un telefon foarte apreciat dupa lansarea oficiala. Mai exact, se pare ca Huawei MATE 30 PRO va avea copiat ecranul cu rata de refresh de 90Hz, adica acela care isi actualizeaza foarte des imaginile pentru a il face grozav pentru jocuri, iar cei care au cumparat OnePlus 7 Pro au apreciat din plin asta.

Huawei MATE 30 PRO. Ecranul OLED care va fi integrat in noul model de telefon urmeaza sa aiba o diagonala de 6.71 inch, deci nu va fi chiar atat de mic, iar rata de refresh de 90Hz il va face cu atat mai bun. Desigur ca primii clienti care au cumparat OnePlus 7 PRO s-au plans de faptul ca ecranul genereaza singur atingeri, insa e foarte clar faptul ca Huawei MATE 30 PRO nu va suferi de aceasta problema, ceea ce il face cu atat mai interesant.

Huawei MATE 30 PRO va avea ecranul de 90Hz din OnePlus 7 PRO

Huawei MATE 30 PRO. Echipat cu un nou procesor mai performant, telefonul va fi un “monstru” in materie de jocuri, ceea ce va atrage atentia si mai multor oameni vis-a-vis de el, iar chinezii iubesc specificatiile de acest gen. Cu un asemenea tip de ecran, Huawei MATE 30 PRO va fi un telefon de gaming, insa va oferi si alte functii grozave, inclusiv o fluiditate mult mai buna pentru sistemul de operare Android, ceea ce il va face si mai performant.

“The foreign media broke the news that Huawei Mate 30 Pro will be equipped with a 90Hz refresh rate AMOLED screen, equipped with Kirin 985 processor, Barong 5000 5G baseband chip ; front dual camera under the camera and support for face recognition, rear similar to Mate 20 The series of four camera matrix camera module, the specific lens parameters are unknown; support 50 digital zoom, 5x optical zoom.”

Huawei MATE 30 PRO. Fluiditatea conteaza extrem de mult pentru clientii care folosesc sistemul de operare Android, iar acest ecran va schimba complet experienta de utilizare, daca totul e implementat corect. E surprinzator ca in Huawei MATE 30 PRO este implementat atat de rapid un ecran de acest gen, iar asta pentru ca ele nu au inceput sa fie folosite de mult timp in telefoane, si sunt destul de scumpe, dar pretul aduce si calitate mai buna.

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de telefon va fi prezentat in toamna acestui an, cel mai probabil in septembrie, dar deocamdata nu se stie foarte clar cum vor fi organizate lucrurile.

3 COMENTARII

  1. Dupa cum ziceam, trebuie sa vina altii sa dea idei, probabil si samsung va implementa 90hz…ca deh ei timp de 10 ani nu s-au gandit

  2. Trebuie sa vina Viorel sa ne spuna de ce samsung nu a fost capabila de asa ceva…
    SAU, sa ne spuna ca este doar o chestie de marketing si ca nu simti nicio diferenta..chiar daca restul spun contrariul
    nah, cand esti sarac si nu iti permiti sa tii pasul cu tehnologia…

  3. Viorel te rog abtine-te si nu mai trimite mailuri cu problemele tale psihice ,ce faci tu cu animalele ar trebui sa ramana intre 4 pereti