eMAG. Revolutia Preturilor cu ZECI de MII de OFERTE de AZI

eMAG a dat in aceasta dimineata startul campaniei promotionale Revolutia Preturilor, si le ofera clientilor din Romania reduceri de pana la 60% la zeci de mii de produse.

eMAG revolutia preturilor oferte

eMAG a dat dimineata startul campaniei de reduceri Revolutia Preturilor, ea fiind pornita in data de 18 ianuarie 2019 pentru a se desfasura pana in data de 20 ianuarie 2019, zeci de mii de produse avand preturi promotionale ce sunt cu pana la 60% mai mici decat cele standard.

eMAG are listate in aceasta pagina toate promotiile de care ne putem bucura in campania Revolutia Preturilor, iar pana acum cele mai bune reduceri s-au dovedit a fi la televizoare, telefoane mobile, tablete, laptop-uri, smartwatch-uri si bratari de fitness, dar si produsele electronice.

eMAG. Revolutia Preturilor cu ZECI de MII de OFERTE de AZI

eMAG le ofera ofera romanilor din 18 ianuarie telefoane iPhone cu reduceri de pana la 5000 de LEI, televizoare cu pana la 10.000 de LEI mai ieftine, frigidere cu preturi mai mici cu pana la 1000 de LEI, laptop-uri la pret redus cu pana la 4000 de LEI, tabletele fiind deasemenea cu pana la 1000 de LEI mai ieftine.

eMAG a publicat in aceasta pagina reducerile, dar ele nu se opresc aici, pentru ca gasiti preturi mai mici cu pana la cateva sute de lei la haine si obiecte de incaltaminte, parfumuri, accesorii, ceasuri, mobila pentru casa si gradina, accesorii auto, aparate DSLR, camere foto compacte, camere video si multe altele.

eMAG prin campania de reduceri Revolutia Preturilor ne ofera un preambul excelent pentru ceea ce va oferi pentru restul anului, insa nu se stie ce va mai veni, asa ca daca nu aveti rabdare, va recomand sa cumparati acum ceea ce va doriti.