Cum a SALVAT un iPhone viata unei Tinere RANITE intr-un ACCIDENT Rutier

salvat iphone viata tinere ranite accident find my friends

O tanara de 17 ani din SUA, numita Macy Smith, a fost implicata recent intr-un accident rutier, iar multumita Find My Friends de pe iPhone a avut viata salvata in timp util. Conform marturiei tinerei, ea a cazut cu masina de pe drump, rasturnandu-se de 3 ori, si ajungand pe bancheta din spate, cu mana prinsa intre caroserie si pamant.

Desi mama fetei o suna in mod constant ingrijotara pentru ca nu a mai comunicat cu ea de cateva ore, tanara nu putea ajunge la telefon pentru a raspunde. E posibil sa nu fi avut nici Siri activat pentru a folosi comenzi vocale si a apela serviciile de urgenta, insa mama sa a gasit solutia, si a folosit aplicatia Find my Friends pentru a o localiza.

Utilizand locatia GPS afisata in aplicatia Find My Friends, familia tinerei a ajuns la locul accidentului unde a gasit-o prinsa in masina, si desigur ca au apelat serviciile de urgenta. Daca mama tinerei nu ar fi stiut cum sa foloseasca aplicatia Find My Friends, atunci ea ar fi ramas prinsa sub masina o noapte intreaga, si e posibil sa fi murit.

“I hydroplaned at 4:00 pm and ran in between 2 trees down an embankment, flipped my car 3 times, and landed in my back seat with my arm pinned in between the car and the ground. The whole time I knew they were going to show up and I’m so thankful for my family and we’re such a tight family that I knew that I wasn’t going to be there the whole night without them looking for me.”

Aplicatia Find my Friends, spre deosebire de Find My iPhone, permite localizarea telefoanelor prietenilor care isi partajeaza locatia cu noi in timp real. In aceasta situatie vorbim despre o poveste de succes pentru Find my Friends, si de o noua viata salvata folosind telefoanele iPhone si localizarea prin GPS a celor de la Apple.