iPhone 11 va fi DISTRUS de Huawei MATE 30 PRO cu Aceasta Functie

Huawei MATE 30 PRO distruge iphone 11

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de telefon al companiei chinezesti va distruge complet iPhone 11 cu o noutate extrem de importanta care a fost deja anuntata. Vorbesc despre faptul ca Huawei MATE 30 PRO va avea un ecarn cu rata de refresh de 90Hz, exact ce vedem si in OnePlus 7 Pro, iar iPhone 11 nu va avea asa ceva integrat.

Huawei MATE 30 PRO. Cu aceasta noutate importanta, telefonul va fi capabil sa ruleze interfata Android mult mai fluid decat pana in prezent, ceva foarte important. Mai mult decat atat, inclusiv performantele din jocuri vor fi mai bune pentru utilizatori, rata de actualizare mai mare afisand imaginile mai rapid, si interpretand mai rapid atingerile.

Huawei MATE 30 PRO. Noutatile pe care acest telefon le aduce au fost anuntate la un moment dat inclusiv pentru telefoanele Apple, insa n-au mai ajuns, din pacate. Nu e de asteptat nici ca in iPhone 11 sa existe un ecran cu o rata de refresh atat de mare, desi Apple le foloseste in iPad Pro, asa ca Huawei MATE 30 PRO va avea un avantaj urias.

iPhone 11 va fi DISTRUS de Huawei MATE 30 PRO cu Aceasta Functie

Huawei MATE 30 PRO. Daca iPhone 11 ar fi avut un asemenea ecran, atunci ar fi avut inclusiv suport pentru Apple Pencil, chiar daca nu prea e nevoie. O asemenea schimbare pentru telefoanele Apple le-ar fi facut mult mai atractive inclusiv pentru cei care cumpara telefoanele Samsung din seria Note, dar asta nu se va prea intampla.

Huawei MATE 30 PRO. Pe de alta parte, telefonul celor de la Huawei va avea un foarte mare avantaj inclusiv in comparatie cu telefoanele produse de catre Samsung. Stim deja ca de la coreeni nu vor veni telefoane care sa aiba ecrane cu rata de refresh atat de mare precum cea din Huawei MATE 30 PRO, deci nu vor fi la fel de bune pentru gaming.

Huawei MATE 30 PRO. Schimbarea facuta pentru telefoane de catre cei de la Huawei este foarte interesanta, si e posibil sa vina ca o metoda de a reatrage clientii. Stim deja ca exista probleme foarte mari cu vanzarile pentru companie, iar functiile de acest gen o ajuta sa-si mai recastige o parte dintre fanii pierduti.

22 COMENTARII

  1. Ai spus ceva? Abereaza in continuare! Pentru mine esti un nimeni! Nu existi! Stai cuminte la block si vezi-ti de treaba pustiulica!

  2. nu inteleg, omul a scris si il citez
    “Stai cuminte la block”
    si totusi dupa acel comentariu, inca iti da reply? cum vine asta?
    Banuiam ca atunci cand te pune la block nu iti mai vede mesajele si nu iti mai poate da reply

  3. Am şi Note 9 puradel, nu sunt fan Apple, apreciez calitatea şi că totul merge cum trebuie. Nu există un telefon mai bun în 2018 şi chiar şi 2019 ca iPhone Xs Max. Singurul minus este că nu vine cu încărcător rapid în cutie. Se vede de la o poştă că eşti inapt dacă faci comparaţie între 2017 şi 2019 sau dacă vorbeşti de un produs nelansat şi spunând că este “umilit”. Ce telefon recomanzi mai bun?! Zi-mi cum este în septembrie 2019, este cald? Ce funcții apar în telefoane?

    Clovn mai eşti, râd ăştia de tine. ???

  4. Frustratul ala de @disqus_QUUTxaxfCM:disqus nu știe altceva decât să te jignească ca la ușa cortului dacă scrii ceva impotriva ?. El este incapabil să aibă o discuție în contradictoriu cu cineva însă pe un ton prietenesc.
    O ține într-una langa că el are Note 9 dar niciodată nu a fost în stare să îmi arate factura de achiziție a Note 9 sau un printscreen la un articol de-a lui Adrian.
    El folosește Note 9 al altcuiva când face mesajele live.

    Îl provoc încă o dată să ne arate factura de achiziție a Note 9 așa cum o arăt eu aici. Altfel, orice comentariu de-al lui cum că are Note 9 este nul (ca și creierul lui, de altfel).

    @disqus_QUUTxaxfCM:disqus, sper că văd și ochii tăi bulbucați că eu mi-am luat Note 9 pe 24 august 2018 în ziua lansării, nu după 5 luni, la ofertă, așa cum spui tu că ți l-ai luat.
    Ori minți cu nerușinare că ai Note 9, ori îl ai furat, altfel nu îmi explic de ce refuzi să pui factura la dispoziție.

    https://uploads.disquscdn.com/images/d39e2de1921b8bdc0de48b5b8be5f480dcd567d7193a594b6bd1d0b271c0ea3e.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/e4c7eac678a807ad6ac6710b918f7d8cbd7777049d9624a3b14eb393527fc2b0.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/8026c6ef999df42b13b165611cd82a736e6d86c89ec224e26b1610ab26dd600a.jpg

  5. Ca are el note 9 sau nu are pt mine este irelevant! Daca este cum spune el si e plin de lag-uri si e atat de nefericit cu el de ce nu face un pustiu de bine si sa il vanda cuiva care chiar apreciaza asa ceva si il poate folosi la adevarata valoare! Si eu am avut s10e pana azi cand s-a incins foarte tare, s-a blocat si a ramas asa! Nu mai reuseam sa il pornesc si a ajuns in service… nu stiu daca este un caz izolat sau o problema insa pana la faza asta nu am avut nici un lag, blocaje sau alte defecte la el! Astept sa vad ce imi spun cei din service, pana una alta am la schimb un Sony XA2 pe care il butonez de 1 ora si la cati bani costa arata senzational si se misca foarte bine! Pe mine ma supara faptul ca arunca cu noroi si injuraturi/jigniri dar nici Sbr, nici Claudiu nu sunt in stare sa vina cu argumente solide cu care sa justifice de ce iphone este mai tare! I-am scris mai sus un pomelnic cat toate zilele si tot nu a inteles nimic! mai multe argumente ce sa ii mai dau? Deja e de ras!

  6. Ca are el note 9 sau nu are pt mine este irelevant! Daca este cum spune el si e plin de lag-uri si e atat de nefericit cu el de ce nu face un pustiu de bine si sa il vanda cuiva care chiar apreciaza asa ceva si il poate folosi la adevarata valoare! Si eu am avut s10e pana azi cand s-a incins foarte tare, s-a blocat si a ramas asa! Nu mai reuseam sa il pornesc si a ajuns in service… nu stiu daca este un caz izolat sau o problema insa pana la faza asta nu am avut nici un lag, blocaje sau alte defecte la el! Astept sa vad ce imi spun cei din service, pana una alta am la schimb un Sony XA2 pe care il butonez de 1 ora si la cati bani costa arata senzational si se misca foarte bine! Pe mine ma supara faptul ca arunca cu noroi si injuraturi/jigniri dar nici Sbr, nici Claudiu nu sunt in stare sa vina cu argumente solide cu care sa justifice de ce iphone este mai tare! I-am scris mai sus un pomelnic cat toate zilele si tot nu a inteles nimic! mai multe argumente ce sa ii mai dau? Deja e de ras!

  7. De acord cu tine. Ăștia doi, dar mai ales Claudiu, nu pot avea un dialog civilizat. Imediat trebuie să jignească și să te pună într-o poziție inferioară lor.
    Nici pe mine nu mă interesează ce smartphone are dar nu îl mai suport să mintă atâta că are Note 9 și să arunce cu noroi în Note 9.

    Ca să vezi, nu va răspunde provocării mele nici acum pentru că el nu are Note 9. Și el, ipocritul, îmi făcea mie scandal că îmi dau cu părerea despre iPhone fără să am iPhone.

  8. L-ai rugat pe prietenul tău cu Note 9 ca să-ți facă aceste poze? Hahaha. ???

    Eşti doar un milog obsedat de acest site, dacă nu am răspuns imediat înseamnă că nu am fost online. Nu te pune nimeni într-o poziție inferioară pentru că te pui singur cum de altfel te şi jigneşti singur când scrii despre un produs pe care nu îl ai şi când ceri o factură de fucķing 800 de euro. Adică, atât de sărac eşti? Ăsta e nivelul tău? Bine, la câte inepții ai scris, nici nu mă miră.

    Măcar atât te-a dus capul să nu cumperi produsul din România. De mai bine de 5 ani comand produse doar din UK sau Germania. Mi-au dat cadou un wireless charger pe care l-am folosit de două ori, este inutil. După o lună şi puțin (probabil din cauza iPhone-ului) prețul a coborând cu 200 € / £. Trist! ?

    https://uploads.disquscdn.com/images/c505c1873992d8b20997b35ad4fb9fed659e666705378ee0cc18ed5dc0886e91.png

  9. Din pacate, si cu durere in suflet, trebuie sa spun ca anul acesta cam toate device-urile concurentilor, in special flagship-urile chinezilor umilesc actualele, cat si viitoarele iphone 11/11plus cam la toate capitolele! Nu stiu ce au Apple in cap dar sa fii bataie de joc in halul asta si incapabila sa tii pasul cu concurenta este trist!

  10. Ai probleme grave copile, tu spui de un produs că este „umilit” dar care nici măcar nu este lansat. Lol? Că nu-ți place ție cum arată, asta nu înseamnă că iPhone-ul este în urmă sau că a fost depășit. Aberezi pe aici doar.

    Apple nu are cum să fie egalată atâta timp cât are iOS-ul. Toată lumea a lăudat WWDC-ul de anul asta și vii tu să scrii că iOS 13 nu are nimic nou, ceea ce mă face să cred că ești doar un frustrat.

    Prefer să plătesc oricând 2.000$ pe un iPhone în loc să cumpăr ceva chinezesc.

  11. Fratilor, daca pe voi nu va doare sau nu sunteti deranjati de situatia penibila in care se afla Apple acum pe divizia de telefoane (si prima sursa de venit -60%) inseamna ca fie nu va intereseaza si cumparati orbeste, aruncand cu bani, ori va multumiti cu atat de putin si inchideti ochii la niste chestii esentiale care ar fi chiar de bun simt sa se afle in urmatoarele modele ce vor fi lansate in toamna! Eu unu nu concep cum Apple poate veni in 2019 cu asa glume de telefoane! De cand sunt utilozator de iphone ( mai bine de 10 ani) iphone nu a foat niciodata atat de in urma fata de concurenta! Niciodata! Nici macar cand au labarit-o 4 ani cu acelasi design (6,6s,7,8). Este inadmisibil ca unele lucruri elementare sa lipseasca cu desavarsire pe cand ceilalti au de mult! 5G am inteles ca lipseate pentru ca nu s-a putut face rost fizic de atatea modemuri dar o memorie mai buna UFS 3.0, un ram ddr5 mai mult (altii au 12 gb deja), un ecran mai bun, eventual cu un decupaj mai mic, un spate mai atragator si cu o sticla care sa nu crape imediat, o camera mai buna ( sunt convins ca ziua o sa faca poze f bine dar noapte/pe intuneric???). Cand ma uit la ce o sa scoata pur si simplu nu imi vine sa cred pe ce vrea Apple sa ne ia banii la toamna! Pe acelasi design de acum 3 ani si asa urat + cocoasa imensa pe spate ??, un procesor putin mai bun iar in rest? Acelasi ecran invechit si onosit, fara 90hz, aceeasi sticla ordinara, o camera cu aspect mediocru, aceeasi rami, aceeasi sistem de operare invechit care merita mult mai mult! S-a gasit marele natarau (Claudiu) sa ma certe si sa ma faca frustrat ca vb de rau! Da prietene, sunt infuriat,frustrat si ma doare! Daca tu esti ud si extaziat de nu mai poti penteu o tema neagra, niste memoji, animoji si alte kkturi nesemnificative si ridici in slavi un amarat de 0,7 sec in minus la face unlock inseamna ca esti foarte usor de multumit si te multumesti cu putin si nu iti pasa! Esti snob, de bani gata si Apple te-a fraierit f usor sa iti ia banii! O sa ii ia si o sa mictioneze pe tine, si pe altii asemenea iar la anul o sa vina cu alte penibilitati si iar iti ia banii pt ca poate! Am ajuns sa imi fie rusine ca am Apple, pe bune! Am prieteni cu OnePlus 7 Pro, cu P30, s10 si chiar Nokia care arata de o mie de ori mai bine! M-am jucat putin pe fiacare din cele enumerate si ramai mut de cum arata si cum se misca oneplus7 fata de al meu iphone X, sau p30! Totul pare atat de invechit si anost la Apple incat nu exista termen de comparatie! De ce chinezii pot, inoveaza, scot produse incredibile iar Apple nu? Ce ii lipseste? A ajuns oneplus, oppo si alte branduri de care pana anul acesta nu am auzit efectiv sa lanseze produse mult mai atractive/ performante ca sa nu mai spun de pret! Sony lucreaza la un telefon cu 6 camere( vezi poza) oppo si vivo la camere sub ecran, samsung o sa ne ia iar fata cu note si galaxy s11 si au deja cel putin 1 an avans cu 5G ( nokia-ericsson si samsung lucreaza la 6G!!!, device-uri cu camere motorizate, inovatoare si cate si mai cate iar Apple??? Nimic frate! Se zbate in penibil! Si atunci eu, client fidel fiind, cat sa mai indur? Cat sa ma mai duca Apple cu zaharelul? Cu ce vine ea nou? Ce inovatii? Doar pretul si cateva reglaje fine la un design depasit si anost? Daca cu aceasta strategie spera sa imi bage mana in portofel se inseala amarnic! O sa pun ios 13 pe al meu iphone 10 pentru ca sunt convins ca o sa mearga la fel de bine ca un xs sau ca un 11, si o sa ma trag un an de el, asta daca nu tentatia pentru android top nu o sa fie prea mare! Cu siguranta o sa deranjeze comentul meu pe unii asa ca de pe acum spun ca nu imi pasa! Este parerea mea personala iar cine nu este de acord sa se abtina de la jigniri! Seara buna! https://uploads.disquscdn.com/images/a145593dd9c4b2ba837e3be31310ca4661edadec01edf313831a7d96b7f4f9d7.jpg

  12. Ce răspuns de puradel :))

    Uimește-mă și pe mine, dintre Note 10 și iPhone 11 (sau cum se va numi) care o să fie mai bun? Că tu trăiești deja în septembrie 2019 și ai văzut ce s-a lansat și toate testele.

    Spune-mi, cum poți compara iPhone X (2017) cu un telefon nou din 2019 și să spui că Apple a rămas în urmă?

    Orice cititor zdravăn la cap ar râde de tine! :))

  13. Esti atat de spalat pe creieiri si incuiat incat tie si daca iti spun, desenez, arat mura-n gura cu fapte concrete tot Gica Contra esti! Pentru mine esti un caz pierdut! Este clar ca ai pe ” necuratul”(Apple) in tine/ sange si esti “posedat” in totalitate asa ca pot sa spun eu orice, sa chem o sobor de preoti sa te descante/ stropeasca cu tamaine… Sunt convins ca nici mama exorcizarii nu mai pot scoate ” raul” din tine! Asa ca pentru ultima oara, te implor, scuteste-ma de contre dastea ieftine si imbecile si cand mai vezi un comentariu de al meu cu care nu esti de acord Evita-ma! Chiar am alergie la prosti si nu vreau sa ma enervez la prima ora! Ti-am raspuns cu un mesaj kilometric insa din pacate admin-ul l-a sters ? Se pare ca adevarul doare sau supara pe unii asa ca nici nu ma mai agit!daca tu crezi ca iphone 11 este un telefon demn de 2019 si merita investitia esti invitatul meu sa arunci cu banii si il iei desi vine cu atat de putine lucruri bune incat sunt convins ca ce ai acum o sa fie identic cu el alaturi de ios13!

  14. nu inteleg, omul a scris si il citez
    “Stai cuminte la block”
    si totusi dupa acel comentariu, inca iti da reply? cum vine asta?
    Banuiam ca atunci cand te pune la block nu iti mai vede mesajele si nu iti mai poate da reply

  15. Am şi Note 9 puradel, nu sunt fan Apple, apreciez calitatea şi că totul merge cum trebuie. Nu există un telefon mai bun în 2018 şi chiar şi 2019 ca iPhone Xs Max. Singurul minus este că nu vine cu încărcător rapid în cutie. Se vede de la o poştă că eşti inapt dacă faci comparaţie între 2017 şi 2019 sau dacă vorbeşti de un produs nelansat şi spunând că este “umilit”. Ce telefon recomanzi mai bun?! Zi-mi cum este în septembrie 2019, este cald? Ce funcții apar în telefoane?

    Clovn mai eşti, râd ăştia de tine. ???

  16. Ca are el note 9 sau nu are pt mine este irelevant! Daca este cum spune el si e plin de lag-uri si e atat de nefericit cu el de ce nu face un pustiu de bine si sa il vanda cuiva care chiar apreciaza asa ceva si il poate folosi la adevarata valoare! Si eu am avut s10e pana azi cand s-a incins foarte tare, s-a blocat si a ramas asa! Nu mai reuseam sa il pornesc si a ajuns in service… nu stiu daca este un caz izolat sau o problema insa pana la faza asta nu am avut nici un lag, blocaje sau alte defecte la el! Astept sa vad ce imi spun cei din service, pana una alta am la schimb un Sony XA2 pe care il butonez de 1 ora si la cati bani costa arata senzational si se misca foarte bine! Pe mine ma supara faptul ca arunca cu noroi si injuraturi/jigniri dar nici Sbr, nici Claudiu nu sunt in stare sa vina cu argumente solide cu care sa justifice de ce iphone este mai tare! I-am scris mai sus un pomelnic cat toate zilele si tot nu a inteles nimic! mai multe argumente ce sa ii mai dau? Deja e de ras!

  17. L-ai rugat pe prietenul tău cu Note 9 ca să-ți facă aceste poze? Hahaha. ???

    Eşti doar un milog obsedat de acest site, dacă nu am răspuns imediat înseamnă că nu am fost online. Nu te pune nimeni într-o poziție inferioară pentru că te pui singur cum de altfel te şi jigneşti singur când scrii despre un produs pe care nu îl ai şi când ceri o factură de fucķing 800 de euro. Adică, atât de sărac eşti? Ăsta e nivelul tău? Bine, la câte inepții ai scris, nici nu mă miră.

    Măcar atât te-a dus capul să nu cumperi produsul din România. De mai bine de 5 ani comand produse doar din UK sau Germania. Mi-au dat cadou un wireless charger pe care l-am folosit de două ori, este inutil. După o lună şi puțin (probabil din cauza iPhone-ului) prețul a coborând cu 200 € / £. Trist! ?

    https://uploads.disquscdn.com/images/c505c1873992d8b20997b35ad4fb9fed659e666705378ee0cc18ed5dc0886e91.png

  18. Aia e factură, mă sărăcie? ????
    Arată-ne factura atașată, așa cum scrie în emailul ăla.
    Eu nu am nevoie de prieteni ca să arăt o factură a unui produs pe care l-am cumpărat. Tu ai nevoie. Și mai ai nevoie de câțiva psihologi și muuuulte pastile ????