iPhone 11 va fi DISTRUS de Huawei MATE 30 PRO cu Aceasta Functie

Huawei MATE 30 PRO distruge iphone 11

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de telefon al companiei chinezesti va distruge complet iPhone 11 cu o noutate extrem de importanta care a fost deja anuntata. Vorbesc despre faptul ca Huawei MATE 30 PRO va avea un ecarn cu rata de refresh de 90Hz, exact ce vedem si in OnePlus 7 Pro, iar iPhone 11 nu va avea asa ceva integrat.

Huawei MATE 30 PRO. Cu aceasta noutate importanta, telefonul va fi capabil sa ruleze interfata Android mult mai fluid decat pana in prezent, ceva foarte important. Mai mult decat atat, inclusiv performantele din jocuri vor fi mai bune pentru utilizatori, rata de actualizare mai mare afisand imaginile mai rapid, si interpretand mai rapid atingerile.

Huawei MATE 30 PRO. Noutatile pe care acest telefon le aduce au fost anuntate la un moment dat inclusiv pentru telefoanele Apple, insa n-au mai ajuns, din pacate. Nu e de asteptat nici ca in iPhone 11 sa existe un ecran cu o rata de refresh atat de mare, desi Apple le foloseste in iPad Pro, asa ca Huawei MATE 30 PRO va avea un avantaj urias.

iPhone 11 va fi DISTRUS de Huawei MATE 30 PRO cu Aceasta Functie

Huawei MATE 30 PRO. Daca iPhone 11 ar fi avut un asemenea ecran, atunci ar fi avut inclusiv suport pentru Apple Pencil, chiar daca nu prea e nevoie. O asemenea schimbare pentru telefoanele Apple le-ar fi facut mult mai atractive inclusiv pentru cei care cumpara telefoanele Samsung din seria Note, dar asta nu se va prea intampla.

Huawei MATE 30 PRO. Pe de alta parte, telefonul celor de la Huawei va avea un foarte mare avantaj inclusiv in comparatie cu telefoanele produse de catre Samsung. Stim deja ca de la coreeni nu vor veni telefoane care sa aiba ecrane cu rata de refresh atat de mare precum cea din Huawei MATE 30 PRO, deci nu vor fi la fel de bune pentru gaming.

Huawei MATE 30 PRO. Schimbarea facuta pentru telefoane de catre cei de la Huawei este foarte interesanta, si e posibil sa vina ca o metoda de a reatrage clientii. Stim deja ca exista probleme foarte mari cu vanzarile pentru companie, iar functiile de acest gen o ajuta sa-si mai recastige o parte dintre fanii pierduti.