Sony va Lansa un Telefon cu 8 CAMERE de care NU ai Nevoie

sony telefon 8 camere

Sony nu mai este de mult unul dintre cei mai importanti producatori de smartphone-uri, dar asta nu opreste compania sa incerce sa gaseasca noi metode de a convinge lumea sa-i cumpere telefoanele. In aceasta idee, astazi vorbim despre un nou telefon cu 8 camere pe care compania Sony vrea sa-l lanseze anul acesta pentru clienti.

Sony a montat 6 camere in carcasa, acestea avand senzori de imagine de 12 – 48 de megapixeli, unii cu deschidere variabila, plus un senzor ToF pentru poze Bokeh. In panoul frontal exista o camera duala care are un senzor cu rezolutie de 10 megapixeli, plus un al doilea ToF, japonezii parand sa fie mari fani ai acestor componente.

sony telefon 8 camere specificatii

Sony face camere foarte bune, Apple le foloseste de ani de zile, insa a include 6 intr-un telefon nu pare ceva ce oamenii ar avea nevoie, mai ales daca pozele nu vor fi grozave. Nokia 9 are 5 camere, iar lumea nu a uitat de Huawei, Samsung, iPhone pentru a-l cumpara cu nerabdare, asa ca Sony va fi in aceeasi situatie, din pacate.

1 COMENTARIU

  1. Nokia preview 9 alături de p30 sunt campionii absoluți ai camerelor pe mobil! Xperia 1 și s10/s10plus vin și ele tare din urma! Pentru profesioniști aceast telefon o sa ducă fotografia la un alt nivel nemaivăzut pana acum într-un mobil! Apreciez ca își dau interesul și încearcă sa vina cu ceva nou, Sonya gândit întotdeauna out of the box și a preferat sa meargă pe concepțiile lor decât sa copieze pe alții! Respect!