Windows 10. ANUNT de la Microsoft! Ce te va OBLIGA sa Faci!

Windows 10. Compania Microsoft a facut astazi un anunt important, iata ce ii va obliga pe toti utilizatorii sai sa faca incepand chiar de luna aceasta.

Windows 10 update fortat

Windows 10. Sistemul de operare al companiei Microsoft a avut parte de o serie de noi actualizari lansate recent de catre americani, iar impreuna cu ele au venit si o serie de avertismente pentru ce care n-au instalat May 2019 Update. Mai exact, compania Microsoft le-a readus aminte utilizatorilor ca aceasta actualizare va fi impusa pentru instalare foarte curand, iar asta deoarece utilizatorii Windows 10 sunt obligati sa instaleze unele update-uri pentru calculatoarele lor.

Windows 10. Incepand cu May 2019 Update compania Microsoft nu-i mai obliga pe clienti sa instaleze actualizarile majore chiar cand sunt lansate, ci la o data ulterioara, dupa ce se asigura ca ele nu mai pot genera probleme majore. Ei bine, Microsoft a ajuns in acel punct, iar actualizarile pentru update-urile din aprilie si octombrie 2018 vin cu avertismentul ca Windows 10 va obliga oamenii sa instaleze May 2019 Update in perioada urmatoare in toate dispozitivele.

Windows 10. ANUNT de la Microsoft! Ce te va OBLIGA sa Faci!

Windows 10. Microsoft a anuntat ca April/October 2018 Update nu vor mai avea parte de patch-uri incepand cu luna noiembrie a acestui an, asa ca pana atunci vrea ca utilizatorii sai sa instaleze actualizarea majora lansata in luna mai. Utilizatorii vor fi obligati sa instaleze actualizarea pentru Windows 10 incepand de la finalul acestei luni, astfel ca e bine sa va pregatiti pentru acest lucru, deoarece nu veti putea scapa de agresivitatea cu care Microsoft va dori sa instalati update-urile.

“The Windows 10 April 2018 Update will reach end of service on November 12, 2019 for Home and Pro editions. We will begin updating devices running the April 2018 Update and earlier versions of Windows 10 in late June 2019 to help ensure that we keep these devices in a serviced, secure state.”

Windows 10. In ultima perioada compania americana a lansat foarte multe actualizari pentru sistemul sau de operare, insa asta doar pentru ca au existat si atat de multe probleme pentru el pana in momentul de fata. Obligatia de a instala cea mai recenta actualizare pentru Windows 10 vine dupa ce s-a trecut deja prin “perioada critica” in care clientii descopereau marile probleme, si le raportau, asa ca n-ar trebui sa mai existe.

Windows 10. Ceea ce face Microsoft cu aceste actualizari nu este prea placut, insa compania vrea ca utilizatorii sai sa beneficieze doar de cea mai buna experienta, desi nu se prea intampla asta tot timpul.