Primul Telefon cu Camera sub Ecran va fi LANSAT foarte Curand

telefon camera ecran lansare

Daca inca nu ati uitat ca Oppo si Xiaomi au prezentat luna trecuta telefoane care au camera ascunsa sub ecran, ei bine, atunci probabil veti fi bucurosi sa aflati ca lansarea se apropie. Cei de la Oppo au trimis invitatii pentru un nou eveniment pe care intentioneaza sa-o organizeze foarte curand, si un asemenea telefon ar putea fi prezentat.

Oppo a trimis o invitatie pentru un eveniment care va avea loc in data de 26 iunie, iar in baza invitatiei pare destul de clar faptul ca e vorba de un telefon cu camera sub ecran. Nu se stie deocamdata cum se va numi telefonul, sau cat va costa, insa e destul de clar faptul ca Oppo vrea sa arate iar lumii intregi de ce este in stare.

oppo telefon camera ecran

Oppo a mai prezentat telefoane inovatoare si in trecut, insa de obicei lansarea lor se face la multe luni distanta de momentul in care sunt dezvaluite efectiv.

2 COMENTARII

  1. hahha. au ajuns oppo, xiaomi, oneplus si alti noname sa umileasca Apple la toate capitolele! Dupa esecul de anul trecut chiar nu au invatat nimic iar in toamna o sa lanseze niste telefoane inutile, doar de dragul de a lansa si ei ceva! in 2019 altii vin cu camere sub display, camere senzationale, ecrane 4k, ecrane fara decupaj 90 Hz, 5G, memorie UFS 3.0, 12 gb ram, design-uri mult mai atractive, etc ca sa nu mai spun de preturi mult mai acesibile iar Apple cu ce vine??? cu bretoane si cocoase plus un ios urat si invechit :)))anul acesta umilinta totala! Imi e scarba de ce a ajuns Apple. Pleava industriei! o sa se bata la anu cu Allview daca o tine tot asa in penibil!