Digi Mobil. ANUNTUL IMPORTANT de la RDS pentru TOTI Clientii

Digi Mobil. Un anunt foarte important pentru clientii de la RCS & RDS a fost facut de catre operatorul de telefonie mobila saptamana aceasta, iata ce trebuie sa stii.

Digi Mobil telefonie

Digi Mobil. Cel mai mare operator de telefonie mobila din tara noastra este in centrul atentiei saptamana aceasta, dar si saptamana viitoare, cu un anunt extrem de important care vine pentru toti clientii, dar si cei viitori. Mai exact, v-am spus ca Digi Mobil urmeaza sa demonstreze in Centrul Vechi din Bucuresti viitoarea sa 5G de telefonie mobila, saptamana viitoare fiind programat testul, si va fi extrem de interesant de vazut ce au pregatit.

Digi Mobil. Avand in vedere ca RCS & RDS are preturile cele mai mici din Romania la serviciile de telefonie mobila, asteptarile sunt foarte mari pentru lansarea retelei 5G in tara noastra. Toata lumea se asteapta ca preturile pentru serviciile 5G oferite de catre Digi Mobil sa fie cu mult mai mici decat cele ale concurentei, chiar daca acoperirea nu va fi la fel de buna, si e posibil ca nici calitatea serviciul in sine sa nu fie chiar atat de grozava precum speram.

Digi Mobil. ANUNTUL IMPORTANT de la RDS pentru TOTI Clientii

Digi Mobil. Toti clientii vor avea mai mult ca sigur acces la noua retea fara vreun cost suplimentar perceput de catre cei de la RCS & RDS, sau chiar daca va exista vreunul, cu siguranta va fi modic. Spre deosebire de ceilalti operatori care vor percepe taxe pentru a putea folosi serviciile 5G de la Digi Mobil, in cazul operatorului de la RCS & RDS lucrurile vor sta complet diferit, si asta ar putea forta restul companiilor sa ofere preturi mai mici.

Digi Mobil. Desi toata lumea asteapta 5G la viteze de peste 1 Gbps de la operatorii din Romania, nu cred ca RCS & RDS va putea oferi asa ceva in lumea reala petru un numar mare de clienti. Poate ca acele persoane care vor testa la inceput reteaua de telefonie a celor de la Digi Mobil vor beneficia de asemenea viteze, insa daca numarul de utilizatori va creste, atunci vitezele vor scadea, asa cum s-a intamplat si in cazul 4G.

Digi Mobil. Chiar daca acum va avea loc demonstratia pentru reteua 5G, nu se stie clar cand anume ar trebui sa fie ea lansata, dar e improbabil ca asta sa se intample pana la finalul acestui an.