Digi Mobil. Anunt URIAS privind Clientii Operatorului din Romania

Digi Mobil. Un anunt urias a fost facut de catre operatorul de telefonie mobila din Romania, iata ce a fost spus in legatura cu evolutia companiei.

Digi Mobil performante

Digi Mobil. Al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania este vizat de o veste extrem de interesanta care ne arata cat de mult a crescut compania in primele luni ale anului 2019. Mai exact, vorbim despre portarile facute in reteaua operatorului de telefonie mobila Digi Mobil, anul trecut el ocupand de departe prima pozitie in Romania in acest segment, RCS & RDS reusind sa-si acopere plecarile din retea cu utilizatorii nou veniti.

Digi Mobil. Conform datelor publicate de catre cei de la ANCOM, in reteaua operatorului de telefonie mobila s-au portat in primele 5 luni din 2019 nu mai putin de 155.664 numere de telefonie mobila si telefonie fixa. Cifra reprezinta mai bine de jumatate din numarul total de numere de telefonie portate in reteaua Digi Mobil in tot anul 2018, doar ca acum vorbim despre numai 5 luni din an, deci dupa iunie probabil se va ajunge pe la aproape 180.000.

Digi Mobil. Anunt URIAS privind Clientii Operatorului din Romania

Digi Mobil depasit orange portari

Digi Mobil. Practic, operatorul reuseste sa atraga tot mai multi si mai multi clienti de la companiile concurente, iar de la an la an a inregistrat doar cresteri pe linie, insa numarul total de clienti n-a crescut la fel de mult precum numarul de portari. In 2018 numarul total de clienti pentru serviciile de telefonie mobila si fixa n-a inregistrat vreo crestere fata de anul 2017, desi peste 288.000 de numere au ajuns in reteaua Digi Mobil din retelele concurente.

Digi Mobil. Practic, venirile au acoperit plecarile, iar in 2019 e posibil sa se inregistreze o crestere daca numarul de plecari va ramane constant, pentru ca portarile deja au un avans de vreo 10% fata de anul 2018. Interesant este ca portarile cresc in conditiile in care Digi Mobil are aceeasi oferta de abonamente de foarte mult timp, si difera doar promotiile sezoniere, deci nemultumirile oamenilor cu serviciile companiilor concurente par sa fie principalul motiv de plecare.

Digi Mobil. Va fi interesant de vazut cum va evolua situatia portarilor pentru operator in 2019, dar in baza a ceea ce vedem pana acum, s-ar putea sa asistam la un nou an al recordurilor pentru cei de la RCS & RDS.