Apple vrea sa RENUNTE la Intel si pentru Procesoarele Mac-urilor

apple renunta intel mac

Apple este foarte serioasa in planul sau de a renunta la procesoarele Intel pentru Mac-urile sale, asa ca face angajari foarte importante pentru a-si realiza obiectivele. Astazi vorbim despre un fost inginer sef al ARM, care a condus timp de 10 ani divizia care crea arhitectura procesoarelor folosite in miliarde de dispozitive electronice.

Apple avea nevoie de acest inginer, care a lucrat inclusiv la AMD si Intel in trecut, pentru a se asigura ca poate implementa procesoare ARM in Mac-uri foarte curand. Apple lucreaza de vreo 3 – 4 ani la aceasta schimbare, si n-a reusit sa ajunga mai nicaieri pana acum, insa aceasta angajare o va ajuta cu siguranta sa grabeasca lucrurile.

Apple a angajat mai multi ingineri foarte important de la ARM, si de-a lungul timpului a reusit sa faca procesoare extrem de performante pentru iDevice-urile sale cu ajutorul lor. Acum vrea sa faca exact acelasi lucru si pentru Mac-uri echipa de peste 1000 de ingineri care dezvolta procesoarele iDevice-urilor urmand a fi crescuta substantial in urmatoarele luni.

“Mike was a long-time valuable member of the ARM community. We appreciate all of his efforts and wish him well in his next endeavor.”