Apple vrea sa RENUNTE la Intel si pentru Procesoarele Mac-urilor

apple renunta intel mac

Apple este foarte serioasa in planul sau de a renunta la procesoarele Intel pentru Mac-urile sale, asa ca face angajari foarte importante pentru a-si realiza obiectivele. Astazi vorbim despre un fost inginer sef al ARM, care a condus timp de 10 ani divizia care crea arhitectura procesoarelor folosite in miliarde de dispozitive electronice.

Apple avea nevoie de acest inginer, care a lucrat inclusiv la AMD si Intel in trecut, pentru a se asigura ca poate implementa procesoare ARM in Mac-uri foarte curand. Apple lucreaza de vreo 3 – 4 ani la aceasta schimbare, si n-a reusit sa ajunga mai nicaieri pana acum, insa aceasta angajare o va ajuta cu siguranta sa grabeasca lucrurile.

Apple a angajat mai multi ingineri foarte important de la ARM, si de-a lungul timpului a reusit sa faca procesoare extrem de performante pentru iDevice-urile sale cu ajutorul lor. Acum vrea sa faca exact acelasi lucru si pentru Mac-uri echipa de peste 1000 de ingineri care dezvolta procesoarele iDevice-urilor urmand a fi crescuta substantial in urmatoarele luni.

“Mike was a long-time valuable member of the ARM community. We appreciate all of his efforts and wish him well in his next endeavor.”

Articolul precedentApple face o Investitie URIASA pentru Viitorul iPhone
Articolul următoreMAG. Samsung GALAXY S8 are 2000 LEI Reducere in Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.