WhatsApp. Schimbarea CONTROVERSATA, cu foarte mult SCANDAL

WhatsApp. O schimbare foarte controversata este facuta de catre compania Facebook pentru aplicatia de mesagerie pe care o detine, iata de ce se plang utilizatorii.

WhatsApp story facebook

WhatsApp. O noua schimbare foarte controversata este facuta pentru aplicatia de mesagerie, insa nu foarte simplu, ci cu un scandal cu care ar fi trebuit sa ne obisnuim deja din partea utilizatorilor platformei. Mai exact, cei de la Facebook au inceput sa testeze pentru WhatsApp un sistem care va permite partajarea story-urilor inclusiv cu Facebook si Instagram direct din aplicatia de mesagerie, ceva imposibil pana in momentul de fata pentru aceasta platforma.

WhatsApp. Separat de Facebook si Instagram, inclusiv aplicatiile Gmail si Google Photos sunt incluse printre cele in care pot fi partajate story-urile, desi aici nu prea pare sa existe vreo logica pentru alegere. In aplicatia WhatsApp se mentioneaza faptul ca in momentul partajarii story-urilor din platforma de mesagerie in reteaua de socializare, se folosesc API-uri publice, si Facebook nu are in vreun moment acces la date, dar utilizatorii s-au suparat oricum pe aceasta functionalitate.

WhatsApp. Schimbarea CONTROVERSATA, cu foarte mult SCANDAL

WhatsApp story facebook share

WhatsApp. Facebook spune si ca nu leaga in vreun fel conturile din reteaua de socializare si platforma de mesagerie pentru ca story-urile sa fie publicate, insa utilizatorii trebuie totusi sa fie logati in ambele platforme pentru a se face totul. Indiferent cum incearca Facebook sa prezinte intreaga situatie, utilizatorii WhatsApp incep sa isi dea seama ca Facebook incearca incetul, cu incetul, sa preia datele din platforma de mesagerie, ceea ce de fapt incearca de mai bine de un an de zile.

WhatsApp. In ultimul an cei de la Facebook au facut numeroase eforturi pentru a interconecta bazele de date ale platformei de mesagerie si ale retelelor sale de socializare, insa de fiecare data s-au iscat scandaluri serioase. Nici de aceasta data lucrurile nu sunt mai bune pentru companie, astfel ca e probabil sa mai incerce pana cand va reusi sa faca tot ceea ce isi propune de foarte mult timp, dar inca nu a prea reusit.

WhatsApp. Acestea fiind spuse, daca veti vedea optiunea de a partaja story-uri din aplicatia de mesagerie in reteaua de socializare, n-ar trebui sa va speriati prea mult de ceea ce se intampla.