Samsung GALAXY S11. PROBLEMA care va ENERVA TOTI Clientii

Samsung GALAXY S11. O schimbare foarte importanta care ii va enerva pe fanii companiei Samsung a fost facuta, iata cat de importanta este modificarea aceasta.

Samsung GALAXY S11 audio

Samsung GALAXY S11. Noul model de telefon va avea o problema serioasa cand va fi lansat, iar asta ii va enerva pe toti clientii care-l vor cumpara, sau care vor dori sa il cumpere, dar vor decide sa nu o mai faca. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S11 va ramane intr-adevar fara portul audio de 3.5mm, compania coreeana intentionand sa faca exact aceeasi modificare inclusiv pentru Samsung GALAXY NOTE 10 in luna august.

Samsung GALAXY S11. Multiple zvonuri si carcase au aparut pentru a confirma fara dubiu faptul ca Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat fara un port audio de 3.5mm, ceea ce ar reprezenta o problema foarte serioasa pentru multi clienti. Dupa atatia ani de ironii la adresa Apple pentru eliminarea portului audio de 3.5mm din telefoanele iphone, iata ca acum Samsung face exact aceeasi modificare pentru Samsung GALAXY S11 cand il va lansa anul viitor.

Samsung GALAXY S11. PROBLEMA care va ENERVA TOTI Clientii

Samsung GALAXY S11. Eliminarea portului audio de 3.5mm va lasa in carcasa telefonului doar un port USB-C pe care utilizatorii il vor putea folosi pentru a-si conecta castile, si pentru a transfera datele de care au nevoie. Samsung GALAXY S11 va fi practic exact precum orice alt modele de telefon Android lansat in ultimii ani, porturile audio disparand incetul cu incetul din cam toate telefoanele Android importante, portul USB-C preluand functionalitatea.

Samsung GALAXY S11. Separat de aceasta schimbare destul de controversata, cei de la Samsung nu vor modifica design-ul telefonului prea mult, inclusiv ecranul urmand a ramane in cea mai mare parte neschimbat. Pe partea de componente, Samsung GALAXY S11 va veni cu procesoare noi, camere mai performante, mediu de stocare mai rapid si RAM mai performant, adica mai tot ce poate astepta orice fan in mod obisnuit.

Samsung GALAXY S11. Lansarea acestui nou model de smartphone urmeaza sa aiba loc in primavara anului viitor, cel mai probabil in martie, in urma unei prezentari ce va avea loc in februarie.