Samsung GALAXY NOTE 10 PLUS. EXCLUSIV, Primul VIDEO cu Telefonul

Samsung GALAXY NOTE 10 PLUS. Primul clip video cu telefonul ne prezinta in premiera noul design pregatit pentru produsul ce va fi lansat de catre Samsung.

Samsung GALAXY NOTE 10 PLUS video

Samsung GALAXY NOTE 10 PLUS. Noul telefon este prezentat in exclusivitate cu mult inainte de a fi lansat de catre compania Samsung, iar clipul video de mai jos ne arata in premiera cum va fi design-ul final al dispozitivului. Puteti vedea in clipul video de mai jos ca Samsung GALAXY NOTE 10 PLUS are intr-adevar o camera frontala in mijlocul ecranului, si este una standard, nu duala, asa cum sperau unii dintre fanii care se pregateau de lansarea sa.

Samsung GALAXY NOTE 10 PLUS. Vedem deasemenea ca nu este folosita denumirea Pro pentru telefon, ci denumirea Plus, compania coreeana mergand in continuare pe denumirile pe care le-a folosit si in trecut pentru telefoanele sale. Samsung GALAXY NOTE 10 PLUS va semana destul de bine cu modelul lansat in cursul anului trecut, doar ca va fi mult mai mare, avand un ecran cu diagonala de 6.7 inch, si puteti vedea ca este imens.

Samsung GALAXY NOTE 10 PLUS. EXCLUSIV, Primul VIDEO cu Telefonul

Samsung GALAXY NOTE 10 PLUS. In carcasa pare deasemenea sa fie vizibila o camera quad, insa poza este foarte neclara, asa ca am putea vorbi chiar si despre o camera tripla, dar asta vom afla din alte iamgini publicate. S-a zvonit ca Samsung GALAXY NOTE 10 PLUS ar urma sa aiba o camera quad, nu tripla, deci ar fi destul de logic sa nu fie vorba despre cea din S10 Plus, ci despre cea din S10 5G, care ofera si o calitate foarte buna pentru poze si video.

Samsung GALAXY NOTE 10 PLUS. Pe de alta parte, putem vedea deasemenea cat de subtiri sunt intr-adevar marginile ecranului, asa cum ne-au spus foarte multe zvonuri, design-ul fiind unul foarte atractiv. Samsung GALAXY NOTE 10 PLUS arata ca un telefon foarte interesant, si daca aceasta este intr-adevar versiunea finala, nu doar un prototip care nu a fost aprobat pentru lansare, atunci sigur vor fi multi oameni interesati de el.

Samsung GALAXY NOTE 10 PLUS. Prezentarea noului model de telefon urmeaza sa aiba loc pe data de 7 august, in timp ce lansarea ar trebui sa aiba loc aproximativ trei saptamani de zile mai tarziu.