Firefox. Noul Browser Android a Ajuns in Google Play Store

firefox preview android

Firefox va schimba in totalitate felul in care arata browserul pe care-l ofera pentru platforma Android, iar acesta a fost deja lansat in Google Play Store pentru telefoane. Vorbim despre o versiune speciala a Firefox care este disponibila pentru cei care vor sa incerce versiunea beta impreuna cu toate schimbarile care vor fi oferite.

Firefox Preview este denumirea aplicatiei care permite testarea in versiune beta a browserului pe care compania Mozilla il va oferi pentru telefoanele Android in curand. Firefox promite o crestere serioasa in performante pentru browserul pentru telefoanele Android, impreuna cu o serie de functii noi, care vor imbunatati experienta de utilizare.

Firefox a testat si in trecut versiunile beta ale browserelor sale inainte de a le lansa, astfel ca nimic nu surpinde in ceea ce face compania Mozilla pentru Android. Pentru a testa viitoarea versiune a Firefox pentru telefoanele Android, trebuie sa accesati Google Play Store si sa cautati Firefox Preview pentru a instala aplicatia in dispozitivele voastre.

“Firefox Preview marks a release of the early version for an experimental Firefox browser for Android. Built on GeckoView, Firefox Preview is a pilot for early adopters, developers, and anyone who wants to help make a better, more private Firefox for Android. Firefox Preview is the first step in building a better mobile browser: one that’s faster, more secure and more independent than any mobile Firefox browser before it. It will combine the speed, privacy, control, and easy-to-use features you have come to expect from Firefox. Like all Firefox products, it will never sell your data for profit.