Samsung GALAXY A80 nu are decupaj/perforatie, are Camera Rotativa

Samsung GALAXY A80

Samsung GALAXY A80 a fost lansat ieri de catre compania Samsung ca primul sau telefon din ultimii ani care nu are decupaj, sau perforatie in ecran, si care se intinde de la o margine la alta a panoului frontal. Mai mult decat atat, Samsung GALAXY A80 are o camera tripla in carcasa, insa aceasta este montata pe un mecanism special care se ridica.

Samsung GALAXY A80 poate folosi camera principala si pentru selfie-uri, deoarece in momentul in care mecanismul o ridica, ea se roteste pentru a inregistra selfie-uri. Ideea in sine nu este noua, diverse telefoane chinezesti avand asemenea implementaari pentru camera principala, deci Samsung GALAXY A80 nu are vreo premiera.

Samsung GALAXY A80 are, pe de alta parte, un pret de vanzare mult mai mic decat al celorlalte modele premium de telefoane ale coreenilor, ceea ce il face interesant. Tehnologia pe care o vedem acum cu Samsung GALAXY A80 ar putea ajunge si in alte telefoane Samsung in viitorul nu foarte indepartat, asa ca ramane sa vedem care sunt planurile companiei.