Samsung GALAXY S9. UPDATE cu Functia SPECIALA Adusa din S10

Samsung GALAXY S9. Un update cu o functie speciala luata din GALAXY S10 este disponibil in acest moment pentru telefoane, iata ce noutati aduce pentru toti.

Samsung GALAXY S9 live focus

Samsung GALAXY S9.  Un update cu o functie speciala adusa in Samsung GALAXY S10 este oferit pentru clientii din lumea intreaga in momentul de fata, si toti se pot bucura de ceva ce exista doar in telefoanele mai scumpe. Mai exact, vorbim despre update-ul pentru iunie 2019 lansat de catre cei de la Samsung luna trecuta, in el fiind ascunsa o noua functie pentru camera din Samsung GALAXY S9, ea fiind preluata din “fratele” sau mai mare.

Samsung GALAXY S9. Functia Live Focus care a fost implementata in exclusivitate pentru Samsung GALAXY S10 este acum disponibila si in modelele lansate cu un an inainte de catre cei de la Samsung. Mai mult decat atat, nu doar Samsung GALAXY S9 are parte de aceasta functie speciala, ci si Samsung GALAXY Note 9, un telefon care este ceva mai nou, dar desigur ca nu este la fel de popular, fiind gandit pentru un segment diferit de piata.

Samsung GALAXY S9. UPDATE cu Functia SPECIALA Adusa din S10

Samsung GALAXY S9. Multumita acestei schimbari, utilizatorii vor vedea acum in aplicatia Camera patru noi efecte din care sa aleaga pentru inregistrarea pozelor : Blur, Spin, Zoom si Color Point. Aceste efecte pot fi aplicate pentru pozele de tip bokeh care sunt facute cu telefoanele Samsung GALAXY S9, insa pentru ca telefonul are un procesor mai vechi, efectele nu pot fi aplicate in timp real pentru pozele inregistrate, ci dupa ce au fost facute.

“You now should have four effects to choose from: Blur, Spin, Zoom and Color Point. There allow you to adjust the background faux-bokeh added with the depth altering Live Focus effect within the camera app. Although they mimic the S10, due to the processing power required, you can’t add these in real-time. Instead, you can add the Live Focus effects after taking a photo and then hitting the ‘Change background effect’ option.”

Samsung GALAXY S9. Functia este implementata intr-o maniera similara si in Samsung GALAXY Note 9, acesta avand deasemenea un procesor mai slab, deci pozele sunt facute in fix acelasi mod. Desi actualizarea este disponibila de ceva vreme pentru telefoanele Samsung GALAXY S9, in lista de schimbari oferita de catre coreeni nu se mentioneaza absolut nimic despe aceasta implementare grozava pentru utilizatorii de telefoane din lumea intreaga.

Samsung GALAXY S9. Acestea fiind spuse, actualizarea este disponibila in momentul de fata pentru toata lumea, astfel ca trebuie doar sa o cautati in aplicatia de setari, si sa o instalati pentru va bucura de noutati.