Samsung GALAXY S8 are o ACTUALIZARE MAJORA LANSATA Astazi

Samsung GALAXY S8 are o actualizare majora lansata astazi de catre compania Samsung pentru clientii tuturor acestor modele de telefoane, iata ce aduce nou.

Samsung GALAXY S8 update

Samsung GALAXY S8 are o actualizare majora lansata astazi de catre compania Samsung, la doar cateva saptamani dupa ce noutati importante au fost oferite inclusiv pentru S9, Note 9, si S10. Actualizarea din luna iulie pentru Samsung GALAXY S8 aduce pentru telefoane o serie de functii care au fost implementate deja pentru modelele mai noi, dar iata ca si cei care inca mai folosesc aceste dispozitive vechi se pot bucura de imbunatatiri serioase.

Samsung GALAXY S8 are incepand de astazi implementata functionalitatea care permite scanarea codurilor QR folosind aplicatia nativa Camera din sistemul de operare, astfel ca lucrurile devin mai simple aici. Mai mult decat atat, pentru Samsung GALAXY S8 sunt implementate si rezolvarile vulnerabilitatilor care au fost descoperite in Android pana in luna iulie, deci securitatea telefoanelor este deasemenea serios imbunatatita.

Samsung GALAXY S8 are o ACTUALIZARE MAJORA LANSATA Astazi

Samsung GALAXY S8 nu are, din pacate, si functia Night Mode din modelele mai noi, iar asta probabil pentru ca puterea de procesare a telefonului nu este suficient de mare pentru a sustine o asemenea functionalitate. Atat modelele Samsung GALAXY S8 cu procesoare Exynos, cat si cele cu procesoare Snapdragon au disponibila actualizarea de astazi, ea fiind distribuita in intreaga lume pentru utilizatorii care inca mai folosesc aceste telefoane vechi.

“The update is rolling out now. It brings the QR code scanning functionality to the stock camera app, and also adds the July 2019 security patch. There is no room for the dedicated Night Mode, and it doesn’t look like it will come to either S8 model.”

Samsung GALAXY S8 are in mod surprinzator implementate atat de multe noutati prin aceasta actualizare, modelul de telefon fiind vechi de peste 2 ani de zile, insa iata ca este in continuare oferit suport pentru el de catre Samsung. Desigur ca Samsung GALAXY S8 este limitat din foarte multe puncte de vedere din cauza procesoarelor slabe, insa e foarte posibil ca alte functii compensatoare sa fie oferite pentru clientii care nu renunta la dispozitive.

Samsung GALAXY S8 are disponibila actualizarea in cateva tari de pe glob in momentul de fata, si este in plin proces de distributie in diverse alte zone de pe planeta, asa ca mai mult ca sigur va aparea si in telefoanele din Romania.