Utilizatorii iPhone XR Habar NU au ce Model de Telefon Detin

iphone xr model telefon

Multi dintre clientii Apple care au cumparat iPhone XR nu prea stiu exact ce model de telefon detin, conform unui nou studiu publicat astazi in SUA. Conform acestui studiu, facut pe 2000 de utilizatori de telfeoane, doar 44% dintre cei care detin iPhone XR, sau iPhone 7, stiu exact ce model de telefon detin.

Utilizatorii de telefoane Samsung GALAXY S9 Plus au fost singurii care si-au identificat in mod corect telefonul pe care l-au cumparat dupa lansare. Mergand mai departe, doar 14% dintre detinatorii de telefoane iPhone X, sau iPhone XR, stiau ca telefoanele lor au NFC, iar asta pentru ca Apple nu permite folosirea sa prea mult.

iphone identificare model

Mai mult decat atat, utilizatorii acelorasi modele de telefoane nu stiau ca ele sunt rezistente la apa cu certificarile IP67, sau IP68 desi Apple a cam promovat asta. In final, AT&T a dat peste cap tot ce stiau utilizatorii iPhone, minciunile operatorului privind 5Ge i-au facut pe oameni sa creada ca telefoanele lor sunt compatibile cu retelele 5G, desi asta nu e adevarat.

iphone compatibil 5g