Digi Mobil. NOU Anunt IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

Digi Mobil. Un nou anunt important a fost facut de catre RCS & RDS pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre mesajul companiei.

Digi Mobil concurs

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila din Romania a facut un nou anunt foarte important pentru toti clientii romani care-i folosesc serviciile, si daca aveti abonamente la compania detinuta de RCS & RDS, e bine sa stiti ce se intampla. Mai exact, cei de la Digi Mobil au lansat in cursul zilei de ieri o noua campanie pentru clientii din Romania, care le aduce acestora vacante telefoane gratuite, dar si abonamente pentru serviciile companiei.

Digi Mobil. Vorbim despre o campanie promotionala pe care operatorul o ruleaza in momentul de fata pentru pasionatii de turism, care pot castiga excursii in Romania, dar si alte premii, daca urmaresc o emisiune a Digi24. Pentru a participa la concurs, clientii celor de la Digi Mobil trebuie sa urmareasca emisiunea si sa trimita un mesaj pe pagina de Facebook la o intrebare care va fi pusa in cadrul emisiunii, apoi vor fi alesi castigatorii.

Digi Mobil. NOU Anunt IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

Digi Mobil. Castigatorii concursului vor fi premiati cu telefoane Digi K1, recent aduse de catre companie in cadrul oferte, ele fiind gandite pentru cei care n-au multi bani de cheltuit pe un telefon mobil ieftin, care functioneaza decent. Separat de asta, Digi Mobil va oferi deasemenea drept premiu abonamente Optim Nelimitat, care au totul nelimitat si vor putea fi folosite in mod gratuit timp de 12 luni de catre castigatori, deci acestia vor scapa de plata pentru serviciile de telefonie.

“Cei care doresc să intre în posesia unuia dintre cele 8 telefoane marcă proprie Digi K1 (cu abonament Digi Mobil Optim Nelimitat) sunt invitați să urmărească emisiunea matinală de weekend, sâmbătă și duminică, de la 07.00 la 10.00, la Digi24, să reţină întrebarea dimineţii şi apoi să posteze răspunsul corect printr-un comentariu pe pagina de Facebook a postului de televiziune. Săptămânal, prin tragere la sorţi din rândul celor care au răspuns corect, vor fi desemnați doi câştigători. Digi Mobil va oferi primului câștigător un abonament Optim Nelimitat, cu minute, SMS-uri și internet nelimitat și un smartphone Digi K1, iar al doilea câștigător primește un weekend pentru 2 persoane, la Hotel din Brașov, cu demi-pensiune.”

Digi Mobil. Cel mai important premiu este o excursie la un hotel de 4 stele din centrul Brasovului, castigatorul urmand a se bucura de un weekend in care va putea explora orasul fara sa plateasca vreun ban. Digi Mobil are o serie de premii extrem de interesante pentru cei care decid sa participe la concurs, si totul pentru a genera putina audienta pentru emisiune, si a creste interactiunile cu pagina de Facebook a Digi24.

Digi Mobil. Concursul se desfasoara in perioada 6 iulie – 29 august, deci veti avea ample ocazii de a castiga premiile puse in joc, excursia fiind aleasa la final de catre operatorul de telefonie mobila din Romania.