Firefox 68 a fost LANSAT cu Multe NOUTATI pentru Utilizatori

Firefox 68 a fost lansat de catre compania Mozilla chiar astazi, pentru toate platformele, si aduce destul de multe noutati interesante pentru utilizatori.

Firefox 68 aduce pentru utilizatorii de calculataore un nou reader mode, care elimina toate elementele inutile din pagini, si permite doar citirea textelor din ele, sistemul dark mode fiind deasemenea imbunatatit.

Firefox 68 aduce pentru telefoanele iPhone si tabletele iPad ceva mai multe schimbari, doua functii din versiunea desktop fiind aduse. Prima permite editarea bookmark-urilor salvate pentru website-uri, impreuna cu optiunea de a le rearanja, sau a le redenumi, si sigur vor exista multi care o vor aprecia.

Firefox 68 lansat noutati dark mode

Firefox 68 are si o a doua functie adusa de la calculatoare, aceasta permitand vizualizarea unui website in versiunea pentru desktop, in locul celei mobile. Firefox 68 este disponibil pentru instalare prin actualizarea directa din browser, sau prin descarcarea noilor versiuni din website-ul Mozilla, sau din magazinele de aplicatii.