Samsung GALAXY NOTE 10. Decizia PROASTA care DEZAMAGESTE Fanii

Samsung GALAXY NOTE 10. O decizie foarte proasta a fost luata pentru telefon, si ea va dezamagi fanii care afla acum ce pierd de fapt in noul telefon.

Samsung GALAXY NOTE 10. Si pentru acest model din seria de telefoane vandute de catre compania coreeana a fost luata o decizie foarte proasta care ii va dezamagi pe foarte multi dintre fanii celor de la Samsung. Mai exact, decizia de a pastra S Pen in telefoanele din seria Samsung GALAXY NOTE 10 impiedica implementarea unei baterii de capacitate mult mai mare, dar si a unor camere care sa ofere performante mult mai bune pentru clienti.

Samsung GALAXY NOTE 10. Daca S Pen ar fi eliminat din telefoanele coreenilor, atunci ar putea fi implementata o baterie de capacitate cu pana la 800 mAh mai mare decat cea care este asteptata acum in telefoane. O baterie cu 800 mAh mai mare in Samsung GALAXY NOTE 10 ar fi oferit o crestere substantiala pentru autonomia telefoanelor, dar se pare ca S Pen e mai important pentru Samsung, deoarece multi clienti ar renunta la el.

Samsung GALAXY NOTE 10. Decizia PROASTA care DEZAMAGESTE Fanii

Samsung GALAXY NOTE 10 decizia proasta

Samsung GALAXY NOTE 10. Inclusiv camere mult mai “agresive” ar fi putut fi implementate de catre cei de la Samsung daca S Pen ar fi fost eliminat, dar nici aceasta schimbare nu va ajunge la fanii care o asteapta. Se pare ca nici o reducere a marginilor ecranului Samsung GALAXY NOTE 10 nu va fi facuta doar pentru a tine S Pen in carcasa, si vedem foarte multe compromisuri facute de catre Samsung pentru acest accesoriu al telefonului.

Samsung GALAXY NOTE 10. Trebuie recunoscut faptul ca intreaga serie de telefoane are acest accesoriu ca unul dintre cele mai importante pe care coreenii le promoveaza anual pentru aceste tipuri de dispozitive. S Pen poate fi util pentru unii dintre clienti in anumite situatii, insa daca oamenii ar sti la ce se renunta pentru el, cred ca ar prefera ca Samsung GALAXY NOTE 10 sa aiba accesoriul vandut separat de catre Samsung.

Samsung GALAXY NOTE 10. Prezentarea telefonului va avea loc in data de 7 august, insa lansarea in magazine va avea loc undeva in a doua parte a lunii, la preturi mai mari decat cele percepute pentru modelele anterioare.